Αγιασμός για τη νέα χρονιά δραστηριοτήτων στο Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαίδας την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

24 Οκτωβρίου 2023
03:12
Κανένα σχόλιο

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Τον ετήσιο Αγιασμό για τη νέα χρονιά δραστηριοτήτων 2023-2024, των τμημάτων του, θα πραγματοποιήσει ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, στις εξήμιση (6.30 μ.μ) το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Συλλόγου, στην Πτολεμαΐδα. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι, να παρευρεθούν στον καθιερωμένο ετήσια Αγιασμό του Συλλόγου , για τη νέα χρονιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.