Στην Κοζάνη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 23/10 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντρέ Βιεϊρίνια – Η συγκινητική πρωτοβουλία του αρχηγού του ΠΑΟΚ

24 Οκτωβρίου 2023
03:33

Προ τριετίας, η είδηση της απώλειας του Γιώργου βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τόσο νωρίς, τόσο άδικα. Αφού προηγουμένως έδωσε τη δική του γενναία «μάχη». Η μεγάλη του αγάπη όμως, ο ΠΑΟΚ, τον συνόδεψε μέχρι το τέλος…

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν ο αγαπημένος του παίκτης, η ποδοσφαιρική αδυναμία του και η φανέλα του αρχηγού του ΠΑΟΚ εδώ και τρία χρόνια «σκέπαζε» το μνήμα του Γιώργου.

Και όταν προ ημερών ζητήθηκε μία φανέλα από τον Πορτογάλο προκειμένου να αντικατασταθεί η προηγούμενη λόγω της φθοράς που είχε υποστεί, ο Βιεϊρίνια ζήτησε να το αναλάβει ο ίδιος, θέλοντας να βρεθεί προσωπικά στην Κοζάνη, αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη του Γιώργου.

Όπως και έγινε…

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, με την πρώτη ευκαιρία, από τη στιγμή που η ομάδα έλαβε σήμερα το ρεπό της, ταξίδεψε το πρωί για την Κοζάνη και βρέθηκε στον τάφο του Γιώργου, αντικαθιστώντας την παλιά φανέλα με μία νέα…

Μερικά χιλιόμετρα από τον Βιεϊρίνια στη μνήμη ενός παιδιού που αγάπησε αγνά τον ΠΑΟΚ και «έφυγε» τόσο νωρίς.

To είδαμε στο  matiesstasport.blogspot.com

2 σχόλια

  • Το μπράβο είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε/γράψουμε για το ήθος του. Ο γιος μου, ένας παοκτζής, ανατρίχιασε!
    Μακάρι να στέκονται δίπλα στις οικογένειες παθόντων και όταν είναι εν ζωή, αγωνιούν για το μέλλον και “ματώνουν” οικονομικά. Κάποιες φορές το κάνουν, όταν κάτι “βγαίνει” προς τα έξω και πάλι μπράβο τους!

  • Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Υπέροχη κίνηση! Και το λέω ως Άρης. Εδώ πραγματικά αναγνωρίζεται η αξία ένος ανθρώπου. Να εί αι καλά αυτός και η οικογένειά του . Και Καλή Ανάσταση στο παλικάρι που έφυγε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.