Γ. Αδαμίδης: “Καιρός να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας”

24 Οκτωβρίου 2023
03:43

Με αφορμή την ανακοίνωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκη, μέσω facebook, για διαγραφή των Δ. Βίτσα, Ν. Φίλη και Π. Σκουρλέτη από το κόμμα, ο Γιώργος Αδαμίδης σχολίασε μέσω facebook: “Καιρός να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας”, στηρίζοντας, προφανώς, τις ενέργειες Κασσελάκη.

 

 

30 σχόλια

  • Ο/Η Ωρα να φευγετε! Αρκετο κακο κανατε στον ΣΥΡΙΖΑ και εξαιτιας σας ο κοκος απ το Χαρβαρντ κανει περιπατο με 41% λέει:

    Τόσα χρονια υπονομευτές
    Καταβροχθισαν το ιδιο τους το κομμα , αυτο το κομμα που εμεις επι σειρα ετων το πιστευουμε και το θελουμε να κυβερνησει γιατι ξερουμε οτι μπορει να φερει κατι καλυτερο απ την ακροδεξια λαιλαπα των δηθεν φιλελε δημοκρατων που εχουμε εδω και 4,5 χρονια

    Εφαγαν τις σαρκες του Τσιπρα του ανθρωπου που τους εκανε κυβερνηση το 15 , τωρα προσπαθουν να φανε και τις σαρκες του Κασσελακη πολυ πριν αναλαβει ακομα το κομμα , τωρα που το ανελαβε ακομα περισσοτερο.
    Επιτελους εκτος!
    Και μη φοβαστε…οι πληγες γιατρευονται οταν αφαιρεις το δηλητηριο απο μεσα!

    • ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ;

      • Και γιατι δε θα μπορεσει δηλαδη?
        Απο που προκυπτει αυτο? Επειδη δεν σου αρεσει εσενα και μερικους ακομη?
        Και ο Τσιπρας το 2009 οταν ανελαβε τον Συριζα ηταν και ηλικιακα και ως θεσεις νεος και μεσα σε 5-6 χρονια πηγε τον Συριζα απ το 4% στο 20 και στο 35…
        Θα δουμε στο μελλον τι θα κανει δεν θα μπω στο τρυπακι το δικο σας να καταδικασω καποιον ενω δεν εχει κλεισει ακομα καλα καλα 1 μηνα ως προεδρος μονο και μονο επειδη δηλωσε την σεξουαλικη του ταυτοτητα. Θα περιμενω να δω τι θα κανει και μετα θα κρινω.
        Εσυ καταδικασε τον απο τωρα δικαιωμα σου!

    • Σε ευχαριστώ για το γέλιο που μου προσφέρεις κάθε φορά που γράφεις ένα σχόλιο στο Κοzan.gr. Να γράφεις συχνότερα σε χρειαζόμαστε .
      😂🤣🤣🤣

      • Μεγαλυτερο γελιο εχει ο ζαβοκουλης και το συνονθυλευμα του και ριχνω κανταρια γελιο οταν σας βλεπω να κανετε σαν τις κοτες εκει εξω και να σκουζετε οτι περνατε δυσκολα , πιστεψε με…. εχω λυθει στο γελιο καθε φορα που μιλατε για σταθεροτητα με Κυριακο και μετα κλαιγεστε οτι τα βγαζετε δυσκολα περα…
        χαχαχαχαχαχαχα!

  • Να είστε καλά….μας κάνετε και διασκεδάζουμε εκει στον ΣΥΡΙΖΑ…..το θέμα δεν είναι ότι καταρρέετε!αλλα το κάνετε,προσφέροντας…χαρά και γέλιο!ολα εδω πληρώνονται!3ο κομμα στις ευρωεκλογές!

  • πολακισμος, τοξικοτηςμισος, διχασμός εμείς πάμε όλοι μαζί μπροστά με το καλό στο 3,5 %κ πολύ σας είναι δεν θα μας λείψετε?

  • Πες μας απο ποιόν νόμο προκύπτει οτι στην ΔΕΗ δεν παίρνουμε το χρονοεπίδομα; Που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν οτι συνδέετε με την ανεργία.

    Με την ανεργία συνδέετε η τριετία του βασικού μισθού. Αλλά ακόμα και να υπήρχε όντως νόμος δεν θα ίσχυε καθώς πλέον η ΔΕΗ είναι ιδιωτική.

    Μήπως τελικά το πάγωμα ήταν απόφαση της διοίκσηςη με την ανοχή του σωματείου; Λέω μήπως….

  • Να το δείτε …
    Να το δείτε Φίλοι μου, με τον … ρυθμό που πάει ο μίστερ Στέφανος Κασσελάκης, πολύ σύντομα θα διαγράψει και τον ίδιο τον … εαυτό του!

    (όχι, για τον … Τάϊλερ, δεν είμαι σίγουρος)

  • Υπαξιωματική αντιπολίτευση
    Ο Cancel-άκης δεν γελοιοποίησε τον #ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γελοιοποιείται κάτι που ξεκινάει ως μπαλαφάρα και όλη η πορεία του είναι μια κακόγουστη παράσταση στο Δελφινάριο. Ο σοσιαλιστής εφοπλιστής είναι απλώς το τελευταίο νούμερο αυτής της επιθεώρησης. Στο συνέδριο θα είναι αυτός, ο Τάιλερ και ο σκύλος. Άντε και η μαμά. Οι υπόλοιποι θα ξαναγίνουν τα παρακμιακά γκρουπούσκουλα των Εξαρχείων που ήταν πριν τα τερατώδη λάθη της ΝΔ δώσουν προοπτική εξουσίας σ΄ αυτό το ανεκδιήγητο μπουλούκι.

  • Έρε κόμμα που κάνατε γαμήλιο δώρο στον Ταίλερ . Πέρασε απ’ έξω είδε φως μπήκε και έγινε αρχηγός ο υμνητής και ψηφοφόρος του Μητσιτάκη. Και βέβαι τα τοπικά λαμόγια πρώην Πασόκοι μια ζωή τεμπέληδες χαραμοφάιδες που καταστρέψαν την ΔΕΗ έγιναν κολυτάρια των διοικήσεων κλπ κλπ.. Τώρα μηλάνε για Αριστερά αλλά Κασελάκη όπου υπάρχει …. και ο ….. παρών.

  • Αδαμίδη εσύ τι σχέση εχεις με τον Κασελάκη;
    Τον ήξερες απο παλιά ως αγωνιστή υπέρ των συμφερόντων του λαού και τώρα τον στηρίζεις φανατικά;

  • Γιωρίκα χαλάρωσε λίγο γιατί πάλι λάθος κάνεις.
    Οι εξελίξεις δεν θα σε δικαιώσουν και θα αρχίσεις να παίρνεις αντικαταθλιπτικά!!!!
    Ο Στάσσης είναι εδώ!!!!!

  • Αγαπητέ Γιώργο,

    Πάρτο αλλιώς και γύρνα στη μήτρα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, γιατί όπως σοφά είχε πει και ο Βλάχος απ’ το Μέτσοβο, το πρόβατο έξω απ’ το μαντρί το τρώει ο λύκος.

    Τώρα, γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά!

    • Κάνεις δεν τον θέλει να γυρίσει … να κάτσει με τον Κασελάκι του. Μια χαρά ταιριάζουν οι αλλοπρόσαλλοι μεταξύ τους! Ότι καλό πάει να γίνει πάει απέναντι…. ΠΑΣΟΚ – στρατηγικός επενδυτής δεη – Μικρή ΔΕΗ – ΓΕΝΟΠ- εκλογεσ ΣΥΡΙΖΑ και τέλος Εκλογές περιφέρεια που υπέσκαψε μια προσπάθεια της κεντροαριστεράς. Τοξικός και κομπλεξικός

  • ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΣΤΑΣΗΣ( ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ) ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ. ΣΥΜΑΖΕΨΟΥ KAI ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΕΛΟΣ

  • Δηλαδή τις διαγραφές τις έκανε ο Κασελακης; Κατάλαβε τιποτα; τον ειδοποίησε η τριάδα Τσιπρας,παπάς, πολακης;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.