kozan.gr: Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης (Βίντεο σημερινής λήψης)

24 Οκτωβρίου 2023
12:18

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης.

18 σχόλια

  • Καλή η προσπάθεια και σίγουρα το αποτέλεσμα κτηριακά θα είναι εξαιρετικό ,αισθάνομαι όμως οτι αν δε γίνει καλύτερη μελέτη με το υπολοιπο κτήριο και τον προαύλιο χώρο,το νοσοκομείο θα “πνιγεί”μέσα σε μια τσιμεντοκατασκευη χωρίς άνεση και εύκολη πρόσβαση για τους ασθενείς ,επισκεπτες και για τους εργαζόμενους του φυσικά !!!

  • Για άλλη μια φορά μπράβο σε αυτόν τον Δήμο. Υπέροχο όλο το σκεπτικό. Δεν θέλω να φανταστώ καν την φασαρία που βιώνουν τόσο καιρό οι άνθρωποι που νοσηλεύονται αλλά και οι νοσοκόμοι. Αλλά δεν πειράζει.
    Είμαστε η πόλη και κατεπεκταση η χώρα των “μπαλωματων”… και αφήστε ολόκληρα στρέμματα άχρηστου στρατοπέδου να υπάρχουν εκεί χρόνια ολόκληρα και να σαπίζουν συνεχώς…. Τα καλύτερα για τον στρατό και όλοι οι υπολοίποι δε παν να καίγονται…. Κατάντια……

  • Ακόμη ένα τσιμεντοκούτι στον άθλιο αστικό ιστό της Κοζάνης, επειδή οι πολιτικοί μας είναι δέσμιοι μικροκομματικών και τοπικιστικών συμφερόντων και δε μπόρεσαν να στήσουν ένα νέο, σύγχρονο νοσοκομείο.

    Είναι πολλά και απαραίτητα τα ψηφαλάκια της Εορδαίας.

    • Να μην γίνει σπατάλη χρημάτων και να έρχεσαι σε 20 λεπτά στο μποδοσακειο δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι είναι η λογική λύση?

      Αλλά ο τοπικισμος και τα ψηφαλακια της κοζανης είναι πολλά.

      • Μιλάς για τοπικισμο; Η μοναδική πρόταση που έγραψες αυτό δηλώνει.
        Ή είναι σωστό να μετακινουνται 100000 κόσμος και όχι 25000.

      • Ας κάνουμε το αντίστροφο και να έρχεστε εσείς… αλλά όταν τη δεκαετία του ’70 χωροθετήθηκε το Μποδοσάκειο, επανάσταση κάνατε να μη γίνε μεταξύ των δύο πόλεων, θεωρούσατε ότι μόνο εσείς είστε το επίκεντρο της ΛΙΠΤΟΛ λες και δεν δούλευαν Κοζανίτες στη ΔΕΗ.

        Η μονομανία σας είναι απίστευτη!

      • Το λογικό θα ήταν να χτιστει ένα σωστό σύγχρονο νοσοκομείο που να πληρεί όλες τις προδιαγραφές.Στην Ελλάδα γίνονται μονο μπαλώματα.

  • Συγχαρητήρια στην εταιρία ΝΗΡΙΚΟΣ για την γρήγορη και ομαλή υλοποίηση της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου καθώς και στον εργολάβο από την Πτολεμαιδα κ.Παναγιώτου Χρήστο ο οποίος ανέδειξε ακόμη μια φορά ποσό άξιος επαγγελματίας είναι και πως δουλειές σαν αυτή χρειάζεται τρομερή γνώση και σύγχρονο εξοπλισμό δίνοντας του την πρώτη θέση στα συνεργεία τις δυτικής Μακεδονίας

  • Να ανάψετε μία λαμπάδα εκεί στο εκκλησάκι σε αυτόν που υποστήριξε μέχρι τέλους την νέα πτέρυγα και δεν χάθηκαν τα χρήματα σε άλλες επενδύσεις.. Οι της ΝΔ βρήκαν τα βρήκαν όλα έτοιμα…

  • Να σταματήσουμε
    Τις γκρίνιες και να λέμε δόξα τω Θεώ που υπάρχει το νοσοκομείο,να επεκταθεί ναι,να υπάρχει χώρος κι άνεση,αχρειαστο να ναι αλλά όλοι μας έχουμε χρειαστεί τις υπηρεσίες του,αν δε μας αρέσει να και οι ιδιώτες.

  • Τσιμεντόκουτο χωρίς σύγχρονο σχεδιασμό, επεκτάσεις για γρήγορο χρημα στους κατασκευαστές. 1950 και βάλε ….

  • Ιατρονοσηλευτές θα προσληφθούν και βοηθητικό προσωπικό;; χλωμό το βλέπω έως ακατόρθωτο μιας και ο γκαντέμης στις 30 Οκτωβρίου απολύει 1600 νοσηλευτές..

  • Το λογικό θα ήταν να χτιστει ένα σωστό σύγχρονο νοσοκομείο που να πληρεί όλες τις προδιαγραφές και οχι τέτοιου είδους μπαλώματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.