Kozan.gr: Κοζάνη: Γιατί σταμάτησαν τα έργα στην πλατεία Λασσάνη και πότε θα ξανά ξεκινήσουν

24 Οκτωβρίου 2023
12:20
lassani

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr οι εργασίες στην πλατεία Λασσάνη σταμάτησαν διότι περίπου στην άκρη της πλατείας, εκεί που έχει προβλεφθεί να γίνει συντριβάνι, εντοπίστηκε καλώδιο μέσης τάσης το οποίο δεν περιλαμβανόταν στη μελέτη και πρέπει να απομακρυνθεί. Γι’ αυτό το λόγο την Πέμπτη θα γίνει σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων προκειμένου να τροποποιηθεί η μελέτη , ώστε να περιλαμβάνει τη μετακίνηση του καλωδίου και να ξεκινήσουν οι εργασίες εκ νέου από την ερχόμενη εβδομάδα.

15 σχόλια

      • Η μέση τάση είναι στα 20000 volt δεν είναι απλά ένα καλώδιο! Φαντάσου να το χτυπούσε κάποιο μηχάνημα. Τεράστια ευθύνη αλλά κανένας δεν θα την αναλάβει.

  • Αν βρεθεί κάτι άλλο σε ένα σημείο της πλατείας θα σταματήσει ο εργολάβος τις εργασίες και θα ζητήσει τροποποίηση της σύμβασης δηλ. Και άλλα χρήματα.
    ΈΛΕΟΣ!!!!

  • Είναι αυτά τα καινούρια καλώδια που ξεφυτρώνουν μόνα τους. Ντροπή και μόνο που το είπανε.Δηλαδή ξεκίνησε ένα έργο χωρίς να γίνει μελέτη περιβάλλοντος χώρου;

    • Προφανώς και δεν είναι έτσι όπως τα λες. Όταν γίνεται μία μελέτη ζητούνται από όλους τους σχετικούς φορείς, από ΔΕΥΑΚ έως ΟΤΕ και ΔΕΔΔΗΕ οι ζώνες διέλευσης των δικτύων τους. Προφανώς ο ΔΕΔΔΗΕ κάτι δεν είχε στο αρχείο του

  • Μελέτη που δεν προβλέπει υπόγειο πάρκινγκ,σε μια πόλη, που έχει πρόβλημα στάθμευσης, τη λες και πρωτότυπη!Προχειρότητες ή εσκεμμένα μη δημιουργία υπόγειου δημοτικού πάρκινγκ;

  • Όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι περίοικοι χειροκροτητές τους είναι ανεκδιήγητοι.
    Ιδεοληπτικοί, δογματικοί με διαβούλευση τάχα μου και χωρίς να ρωτήσουν ούτε έναν άμεσα πληττόμενο από την…μελέτη.
    Η πρώην πλατεία έχρηζε όντως αντικατάστασης.Όχι όμως έτσι.
    Και η προηγούμενη (Ιωαννίδης) αλλά και η απερχόμενη Δημ.αρχή (Μαλούτας) για γέλια.
    Δεν είναι η ζωή μόνο ποδηλατάδες,αδέσποτα και πράσινα οικωλογικά κομφετί.
    Μια μαύρη τρύπα κάνατε εις βάρος των θέσεων παρκαρίσματος,των μόνιμων κατοίκων και των επιχειρήσεων.
    Εχθρικοί σε κάθε επιχείρηση.
    Μόνο μήνας-μπαίνει,μήνας-βγαίνει για σας.
    Μετά αναρωτιέστε γιατί βρέχει….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι