prwtoselida


       

kozan.gr: 50 φωτογραφίες & βίντεο 19′ από τη σημερινή (30/10) χειροτονία, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης., του Επισκόπου Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρου, βοηθού Επισκόπου Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης

30 Οκτωβρίου 2023
10:43

 

50 φωτογραφίες & βίντεο 19′ από τη σημερινή (30/10) χειροτονία, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης., του Επισκόπου Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρου, βοηθού Επισκόπου Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης

Βίντεο 19 λεπτών από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της χειροτονίας

 

Η στιγμή που ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος αναφωνεί “ΑΞΙΟΣ”

 

 

 

 

 

 

 

14 σχόλια

  • Μες στην χλιδή. Καμία σχέση με τα διδάγματα του Ιησού. Μες στην υποκρισία και στα μεγάλα λόγια κάτι που έχουν κοινό,.και με τους διαχρονικά ανίκανους, πολιτικούς . Γιαυτό άλλωστε καλύπτουν και βοηθούν ο ένας τον άλλο.

    • Είσαι απαράδεκτος, κακοπροαίρετος και άσχετος.
      Όταν όλη τους τη ζωή την περνούν θυσιαστικα τυλιγμένοι σ ένα φτωχό μαύρο ράσο δεν σε νοιάζει. Όταν όμως για μια ώρα στη Θεία Λειτουργία εις τόπον κ τύπον Χριστού βασιλέως ψυχών και με αρχή το Βυζάντιο όπου οι αυτοκράτορες ήταν και θρησκευτικοί αρχηγοί ενδυονται τα άμφια σε πιάνει η λιτότητα. Δες τί δαπανας εσύ για πάρτι σου κ για την οικογένεια σου,δες τί φίρμες αγοράζετε από ρούχα,γυαλιά,παπούτσια κι άσε τον ταλαιπωρο κ θυσιαστικό κλήρο μας να πορεύεται στα βήματα των ριζών μας. Εμείς έτσι τους θέλουμε. Αν δεν σου αρέσει περαστικά.

      • Το πρόβλημα δεν είναι οι ρασοφόροι. Αυτός βγάζει σπυράκια και με τον ήχο της καμπάνας.
        Το πρόβλημα είναι ΕΚΕΙΝΟΣ !!! ( που σταυρώθηκε και γι΄αυτόν !)

      • Φτωχό,μαύρο ράσο;. Σίγουρα δεν μιλάς για την πλειοψηφία του κληρου στην Ελλάδα. Και σίγουρα δεν εννοείς τους δεσποταδες και όλους τους παρατρεχαμενους. Τώρα φυσικά εάν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία λογικό να μην βλέπεις αυτό που βλέπουν οι υπόλοιποι.

  • Δεν ξέρω την αξιοσύνη του για τη βοηθεια και αλληλεγγύη στον πραγματικά ταλαίπωρο κόσμο που υποφέρει από ακρίβεια και ανέχεια , αλλά μην προσβάλετε τη νοημοσύνη κσι την ίδια τη χριστιανοσύνη όταν βαφτίζετε την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ σε ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ..!

  • Γνωρίζοντας τον από την αεσα Αθηνών φυσικά κ πρόκειται για έναν άνθρωπο χαρισματικό και φυσικά θυσιαστικό. Από την Νίκαια πήγε στην Κοζάνη άνθρωπος με ήθος κ καλοσύνη. Με αμέριστη βοήθεια για να σπουδάσει νέος Κόσμος κ να επιβιώσει. Άξιος στα νέα καθήκοντα του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι