Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης στην εταιρεία HP και προσωπικά στον Διευθύνοντα Σύμβουλό της σε Ελλάδα & Κύπρο κ. Νίκο Χρηστάκη και στους ανθρώπους του Junior Achievement Greece

30 Οκτωβρίου 2023
10:39
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Eικονικής Eπιχείρησης του σχολείου μας «Το ρούχο μου …το ρούχο σου» το οποίο υλοποιήσαμε σε συνεργασία με τo Junior Achievement Greece την περσινή χρονιά είχαμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε Inspiraitonal Mentor τον Διευθύνων Σύμβουλο HP Ελλάδας & Κύπρου κ. Νίκο Χρηστάκη.

Όπως αναφέραμε στην αρχική  διαδικτυακή μας συνάντηση πεποίθησή μας ήταν ότι υπάρχουν τέσσερα κοινά βασικά χαρακτηριστικά που ενώνουν ως φιλοσοφία λειτουργίας την εταιρεία HP με τη σχολική μας μονάδα : Αγαπάμε τη δημιουργικότητα, Αγαπάμε τη διαφορετικότητα, Αγαπάμε το περιβάλλον και Πιστεύουμε στην εξέλιξη με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Μέσα από τη συνεργασία μας είχαμε την επιβεβαίωση της αρχικής μας πεποίθησης η οποία μάλιστα επισφραγίστηκε με μια μεγάλη δωρεά! Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας όταν μάθαμε ότι η εταιρεία θα χαρίσει ατομικά σε κάθε μαθητή/τρια που συμμετείχε στο πρόγραμμα έναν εκτυπωτή κι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά των μαθητών/τριών μας όταν πριν λίγες μέρες τους παρέλαβαν!

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία έχει μπει στη ζωή μας η δωρεά της HP θα διευκολύνει την καθημερινότητα των μαθητών/τριών μας και των οικογενειών τους! Αποτελεί ταυτόχρονα δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και εταιρικής υπευθυνότητας καθώς αφενός συνδράμει στην απόκτηση τεχνολογικού εξοπλισμού των οικογενειών των μαθητών/τριών μας και αφετέρου ενισχύει τη δυνατότητά τους για εκπαίδευση και προσαρμογή στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας.

Ιδιαίτερα για τον κ. Χρηστάκη επισημαίνουμε ότι μπορεί οι ιδιαιτερότητες της περιόδου που συνεργαστήκαμε να μη μας επέτρεψαν να έχουμε πιο τακτική επικοινωνία εισπράξαμε όμως από την πρώτη στιγμή την ανθρώπινη ευαισθησία του και την ενσυναίσθηση. Η προσωπική του πορεία αποτελεί παράδειγμα για εμάς και ευχαριστούμε τους ανθρώπους του  Junior Achievement Greece που τον επέλεξαν για το σχολείο μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε!

Ελπίζουμε το παράδειγμα του κ. Χρηστάκη και της εταιρέίας ΗP που διευθύνει, δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας  να ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες ώστε η διεκδίκηση για ίσα δικαιώματα και δίκαιη αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρίες να γίνει πράξη. Γίνεται φανερό, με την πρωτοβουλία τους ότι όταν η εταιρική ευθύνη συνδυάζεται με την ατομική ευαισθησία μπορεί να συνεισφέρει πολλά σε ανθρώπους που αγωνίζονται για ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες.

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές/τριες και οι οικογένειές τους ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία HP και προσωπικά τον Διευθύνων Σύμβουλό της σε Ελλάδα & Κύπρο κ. Νίκο Χρηστάκη καθώς και τους ανθρώπους του Junior Achievement Greece που μέσα από τη συνεργασία μας με το πρόγραμμα της Εικονικής Επιχείρησης έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στη σχολική μας μονάδα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.