Διαμαρτυρία αναγνώστη στο kozan.gr για την τηλεθέρμανση

30 Οκτωβρίου 2023
20:39
Σ’ ένα μεγάλο τμήμα της πόλης, νότια της πλατείας Αλώνια μέχρι τον κόμβο δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση – ή μάλλον δεν λειτούργησε καμία μέρα ως τώρα. Τα σώματα δεν είναι καν χλιαρά. Τα σπίτια μας έχουν κρυώσει και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την ΔΕΥΑΚ ή κάποιον άλλο υπεύθυνο. Περιμέναμε μέχρι το Σάββατο το πρωί όπως έλεγε η ανακοίνωση αλλά από τότε τζάμπα ανοιγοκλείνουμε τους μετρητές.
Τηλεφωνήσαμε στη ΔΕΥΑΚ και δεν μας είπε κανείς τίποτα. Θα υπάρχει κάποια ανακοίνωση; Θα μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα; Τα σπίτια ειναι κρύα τη νύχτα πια.

18 σχόλια

  • Ρε φίλε μας δουλεύεις; με 25 βαθμούς έξω εσύ κρυώνεις και θες τηλεθέρμανση; δε δουλεύει ρε φίλε σε τέτοιες θερμοκρασίες

    • Εσυ τι ζορι τραβάς δεν καταλαβα; Θα κανεις κουμάντο τι θερμοκρασία εχει ο αλλος σπιτι του; Εγω θελω 40 βαθμούς και πληρώνω για να καίω. Δε σου πέφτει κανενας λόγος.

      • Το γεγονός σου λέει, ότι σε τέτοιες θερμοκρασίες γιοκ, μην απαντάς σαν Έλληνας, “εγώ πλερω και θέ να και” άμα λάχει να ουμ

        • γιατι οχι δηλαδη? οπως ειναι και το φυσικο αεριο. γιατι σαυτη την πολη μονο πληρωνουμε χωρις να εχουμε την παραμικρη παροχη. ειτε εχει ζεστη το σπιτι ειτε οχι πληρωνουμε τα μαλλιοκεφαλα μας.

    • Εσύ ρε φωστηρα ξέρεις ότι γυρίζουμε από τίς δουλειές μας καί έχει 8 βαθμούς τό πρωί αλλά τί να λέμε τώρα

  • τηλεφώνησα σημερα κ με αλαζονικό υφος ο τυπακος( μην τον χαρακτηρίσω αλλιως) ειπε οτι Εμεις φταίμε..!!! Οτι η δευακ δινει κανονικα Αλλα φταει η πολυκατοικία Επειδη εξω εχει ζεστη Οποτε το συστημα της οικοδομής δεν δινει στα σπιτια. Εντωμεταξυ όσους ρωτησα ολοι εχουν το ιδιο θεμα στη γειτονια. Επισης μεσα στις άκρες ειπε να πουμε κ Ευχαριστω που ειναι χλιαρό Γιατι δε θα πληρωσουμε και πολλα. Αυτα τα χαλια να τα βλέπουν μερικοι

    • Προφανώς και δε σου είπε ότι φταίει η πολυκατοικία,αλλά το ότι έχει ζέστη έξω οπότε η θερμοκρασία είναι χαμηλη

      • ωραια αφου δεν ειπε αυτο γιατι σε αλλες περιοχες το καλοριφερ ζεματαει? και στην κατω γειτονια ζεστος ειναι ο καιρος.

  • Σσσσσ. Στην δευακ ξεκουραζονται. Άλλωστε δεν φταίνε αυτοί. Φταίει η ΔΕΗ ίσως, φταιει ο καιρός ίσως αλλά σίγουρα όχι τα σαινια της δευακ.

    • Γιατι ειναι καιρός να γίνει αυτό και για ποια κονδύλια μιλάς; Τηλεθέρμανση το λένε και το έχει η Κοζάνη γιατίέχει και τα εργοστάσια.

      • Είχε εργοστάσια. Πλέον δεν έχει, πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα ζητούσαν κάποιοι. Βάλε τώρα λέβητα πετρελαίου και πλήρωσε 2-3 χιλιάρικα τον χρόνο για θέρμανση.

    • χαίρονταν κιόλας που το έλεγαν….τώρα πάρτε τηλ τον Στάση να βάλει μπρος την μονάδα 5 να ζεσταθεί το κοκαλάκι σας, αλλιώς πετρέλαιο φρόντισε ο Κυριάκος και είναι στον θεό η τιμή του, αν και αυτό δεν σας αρέσει να κόψετε ξύλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι