kozan.gr: Σε ποια τμήματα της πόλης Κοζάνης υπάρχουν διαρροές στην τηλεθέρμανση και πως επηρεάζεται, γενικότερα, η λειτουργία του δικτύου από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν για την εποχή

30 Οκτωβρίου 2023
21:00

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, προβλήματα διαρροών στο δίκτυο τηλεθέρμανσης, στην πόλη της Κοζάνης, αντιμετωπίζουν ένα τμήμα της Δελμούζου, ένα τμήμα μεταξύ των οδών Χ.  Μεγδάνη με Κ. Βαρναλη, το πάνω τμήμα των οδών Σμύρνης, Πανόρμου & Μεθώνης, καθώς κι ένα τμήμα μεταξύ των οδών Αρχελάου και Ζ. Σωτηρίου. Παράλληλα να σημειωθεί πως ενώ η τηλεθέρμανση δουλεύει κανονικά. μέσω της μονάδας 4 του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, την εποχή που διανύουμε, οι αυτοματισμοί των εναλλακτών του δικτύου τηλεθέρμανσης δεν επιτρέπουν, γενικότερα, σε καμία οικία, την επιθυμητή απόδοση στον εναλλάκτη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ιδιαίτερα αισθητή  ζέστη στα σπίτια.

kozan.gr

5 σχόλια

  • Αυτά με τους εναλλακτες ειναι οι μπούρδες που λενε στα τηλεφωνα. Δεν μπορει σε ολοι τη Φιλιππου και σε ολο το τμήμα στη. Κεντρική πλατεια (που γνωριζω) να ζεματανε τε καλοριφέρ κ αλλου να μην ζεσταίνουν καν και να σου λενε απτη δευακ ειναι θεμα της πολυκατοικίας.

  • Τώρα έχει ζέστη δεν εχουμε θερμανση το χειμώνα έχει κρυο δεν έχουμε θέρμανση…… χαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχχααχαχχααχχαχαχαψαψαψαχαχαψαχχαχααχχαχαχαχχαχααχχαχααχχααχχαχαχααχαχαχχααχ….

  • Έχουν καταντήσει μια μοναδική στο είδος τους επιχείρηση αντικείμενο χλευασμού και κανείς εκ των διοικούντων δεν υπέβαλε παραίτηση μέχρι σήμερα
    Αλήθεια εκείνοι που δεν ενημέρωναν σωστά δεν έχουν διαχρονικές ευθύνες η μόνο εισεπραταν

  • Όλη η επιχείρηση είναι για γέλια! Εσύ αγαπητέ Πάρη, μπροστάρη, γιατί δε βγαίνεις στα τοπικά μέσα να μιλήσεις για το χάλι της τηλεθέρμανσης; Α ναι συγνώμη. Εσύ θέλεις να είσαι καλός με όλους. Βουλευτής βλέπεις μη χαλάσουμε καμιά φιλία και πως θα βγούμε μετά;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι