kozan.gr: Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού (υπερήλικα) στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Καστοριάς στην είσοδο της Ξηρολίμνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

31 Οκτωβρίου 2023
18:56

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, τροχαίο δυστύχημα, με παράσυρση πεζού, σημειώθηκε στις 18:20, το απόγευμα της Τρίτης 31/10, όταν υπερήλικας τη στιγμή που φέρεται να διέσχιζε (κάθετα) το δρόμο στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Καστοριάς στην είσοδο της Ξηρολίμνης  παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.X.αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.  Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

 

8 σχόλια

  • Μετά την λειτουργία των διοδίων η παλαιά εθνική οδός έχει αυξημένη κίνηση. Συνήθως τα διερχόμενα οχήματα κινούνται με ταχύτητες άνω του επιτρεπτού ορίου. Η έλλειψη φωτισμού δεν δικαιολογείται. Στα Αλωνακια ορθά τοποθετήθηκε φωτισμός. Στη διασταύρωση Μεταμόρφωσης Σκήτης και Ξηρολίμνης γιατί δεν υπάρχει ακόμα;

  • Πριν τις εκλογές έγινε επίκαιρη ερώτηση για το αν πρέπει ο δρόμος αυτός να είναι φωταγωγημένος και πεζοδρομημένος με δεδομένη την αύξηση της κίνησης κατά 70%, μετά την έναρξη λειτουργίας των διοδίων στην Εγνατία οδό.
    Απάντηση:έχουν στείλει ΕΝΑ έγγραφο αλλά δεν εισακούστηκε!
    Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός του θανάτου;
    Γιατί κανένα έργο στις κοινότητες τα 4 τελευταία χρόνια;
    Προς τι, η απαξίωση κύριοι;

  • Καλό παράδεισο να έχει. Ο δρόμος αυτός είναι άκρως επικίνδυνος όπως αποδείχτηκε! Ο φωτισμός είναι ανεπαρκείς και μηδαμινός! Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Ζώα πετάγονται καθώς και αυτοκίνητα από τα βενζινάδικα.… εναλλακτικά εάν οι αρμόδιοι δεν διατίθενται να λάβουν μέτρα, θα πρέπει εστω για τους μόνιμους κατοίκους η διέλευση από την Εγνατία οδό να είναι δωρεάν.

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ήταν θέμα χρόνου να γίνει.Συλληπητήρια στην οικογένεια. Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει ανεπαρκή φωτισμό και ο δρόμος Βατερού Κοίλων δεν έχει καθόλου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνος τόσο για οδηγούς όσο και για πεζούς. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι καλύτερο στο μέλλον..

  • Κανένα από τα αυτοκίνητα που περνούσαν εκείνη την ώρα δεν είχαν μεγάλη ταχύτητα, ούτετο αυτοκίνητοπου ενεπλακη στο ατυχημα…ήμουν εκεί την ώρα του συμβαντος. Το ατύχημα προήλθε από την έλλειψη φωταγωγησεις του δρόμου!!

  • Και τώρα θα έλθει η Τροχαία κατόπιν εορτής, θα στήσει ραντάρ για να κόβει κλήσεις σε έναν δρόμο που η κίνησή του δεν είναι πρακτικά επικίνδυνη αφού δεν είναι στην καρδιά του αστικού ιστού και όλα θα συνεχιστούν όπως πριν…

    Ο δρόμος κύριοι πρέπει να ηλεκτροφωτιστεί από την αρχή της Ξηρολίμνης μέχρι το τέλος της στο πρατήριο Περιζίδη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι