Είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε την έκκληση πολλών φιλάθλων της ομάδας (Φ.Σ. Κοζάνης) για μείωση του εισιτηρίου εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Πολλοί γνωστοί μας έχουν πει ότι «θέλω να πάω με τον γιό μου και δεν μπορώ να δώσω 25 ευρώ και για τους δύο μας».
Οι καιροί είναι δύσκολοι και πολύς κόσμος δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια ποσά στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Πολλοί φίλαθλοι στήριξαν την ομάδα όταν έπαιζε στο τοπικό και τώρα δεν μπορούν να χαρούν τις επιτυχίες της στην Β’ Εθνική μετά από 40 χρόνια.
Καλούμε την διοίκηση της ομάδας να μειώσει το εισιτήριο γενικής εισόδου από 15 σε 10 ευρώ και το εισιτήριο για φοιτητές-μαθητές (γυμνασίου/λυκείου)-στρατιώτες-άνεργους από 10 σε 5 ευρώ.
Θεωρούμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα, και οικονομικά και από πλευράς ατμόσφαιρας, να έχει 1.500-2.000 φιλάθλους με φθηνότερο εισιτήριο παρά 700-1.000 με τις σημερινές τιμές.
Το παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε. Λάρισας είναι μία χρυσή ευκαιρία να γεμίσει το γήπεδο όπως το 2013-14 στο αντίστοιχο παιχνίδι τότε που η ομάδα ήταν ακόμα στην Γ’ Εθνική.