Nα μειωθεί το εισιτήριο γενικής εισόδου από 15 σε 10 ευρώ και το εισιτήριο για φοιτητές-μαθητές (γυμνασίου/λυκείου)-στρατιώτες-άνεργους από 10 σε 5 ευρώ (του Κώστα Τσιώρα)

1 Νοεμβρίου 2023
11:07
Είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε την έκκληση πολλών φιλάθλων της ομάδας (Φ.Σ. Κοζάνης) για μείωση του εισιτηρίου εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Πολλοί γνωστοί μας έχουν πει ότι «θέλω να πάω με τον γιό μου και δεν μπορώ να δώσω 25 ευρώ και για τους δύο μας».
Οι καιροί είναι δύσκολοι και πολύς κόσμος δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια ποσά στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Πολλοί φίλαθλοι στήριξαν την ομάδα όταν έπαιζε στο τοπικό και τώρα δεν μπορούν να χαρούν τις επιτυχίες της στην Β’ Εθνική μετά από 40 χρόνια.
Καλούμε την διοίκηση της ομάδας να μειώσει το εισιτήριο γενικής εισόδου από 15 σε 10 ευρώ και το εισιτήριο για φοιτητές-μαθητές (γυμνασίου/λυκείου)-στρατιώτες-άνεργους από 10 σε 5 ευρώ.
Θεωρούμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα, και οικονομικά και από πλευράς ατμόσφαιρας, να έχει 1.500-2.000 φιλάθλους με φθηνότερο εισιτήριο παρά 700-1.000 με τις σημερινές τιμές.
Το παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε. Λάρισας είναι μία χρυσή ευκαιρία να γεμίσει το γήπεδο όπως το 2013-14 στο αντίστοιχο παιχνίδι τότε που η ομάδα ήταν ακόμα στην Γ’ Εθνική.

16 σχόλια

  • Τόσα πήρε η εταιρεία από την πόλη οπότε ας κάνει το μεγάλο βήμα
    Δωρεάν η είσοδος για τους αγώνες της ομάδος τουλάχιστον για δύο χρονια

  • Πολύ σωστή επισήμανση, πού πρέπει νά γίνει άμεσα αποδεκτή,από την διοίκηση της ομάδας. Συγχαρητήρια κ.Τσιωρα για την διαχρονική αγάπη σου,για τό ποδόσφαιρο.

  • Πολύ σωστή πρόταση κάνεις Κώστα Τσιώρα,μακάρι να γίνει αποδεκτή απ’αυτή την Κυριακή με την Λάρισα.Αυτοί που προτείνουν γενική είσοδο 10 ευρώ,μάλλον ζούν σε άλλο κόσμο.

  • Ευτυχώς Κώστα Τσιώρα το θέτεις δημόσια πλέον και πολύ σωστά κάνεις ώστε να το καταλάβουν και οι αρμόδιοι……. Πατέρας με ένα παιδί για να παρακολουθήσει έναν αγώνα θέλει 15€ και 10€ αντίστοιχα. Δύο συνεχόμενες αγωνιστικές εντός έδρας θέλει 50€. Όπως καταλαβαίνετε είναι απαγορευτικό “τη σήμερον ημέρα” για μία οικογένεια. Εντάξει το καταλαβαίνουμε ότι και η ομάδα θέλει να έχει τα έσοδα της, αλλά, με αυτά τα λεφτά πηγαίνουμε σε γήπεδα να παρακολουθήσουμε ομάδες της πρώτης κατηγορίας…….!!!!! Αν θέλετε κόσμο μειώσετε την τιμή του εισιτηρίου, από αυτή την Κυριακή κιόλας και θα δείτε πιστεύω τη διαφορά,ειδάλλως, δεν μας είναι εύκολο, όσο και να το θέλουμε, να έρθουμε στο γήπεδο. Όσο και να αγαπάμε την ομάδα της πόλης μας…

  • Τι λέτε ρε παληκάρια? Ποιοι δύσκολοι καιροί? Αφού η οικονομία καλπάζει. Αφήστε τα φούμαρα και στηρίξτε την ομάδα. Γενική είσοδος 15€ σε όλους.

  • Ντροπη Β εθνικη με τετοιες τραγικες ομαδες και επιπεδο να εχει 15 ευρω εισιτηριο. με 10 ευρω βλεπεις Α και ευρωπαικους αγωνες μπασκετ βολλευ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.