Η Υψικάμινος, ανανεώνει το ραντεβού για το φιλοθεάμον κοινό, στις τελευταίες δύο παραστάσεις, το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 1:00μ.μ., στο Υπόστεγο του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών.

1 Νοεμβρίου 2023
12:53
Κανένα σχόλιο

Με την αφορμή της πρεμιέρας του έργου, “Χαράζει μια ωραία μέρα σε κάποιο σημείο” στις 29/10/23, η Υψικάμινος δημόσια ευχαριστεί, αρχικά την Ελένη Δημοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ για την ιδέα του project, βασισμένη στο κείμενο του Νομπελίστα Σάμιουελ Μπέκετ, “Ευτυχισμένες Μέρες”.

Την ΚΕΔΕ και τον ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, για το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής και Θεατρικής Συμπερίληψης, που προηγήθηκε της παράστασης, τον Ιούνιο του ’23.

Την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στο πρόσωπο της Στούμπου Κικής και όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν για τη δημιουργία της παράστασης.

Ευχαριστεί θερμά, τη σκηνοθέτιδα και ηθοποιό Σοφία Αντωνίου, την κινησιολόγο Μέλπω Βασιλικού, τη σκηνογράφο Μαριλένα Καλαϊτζαντωνάκη και τον μουσικό Αντώνη Χατζηαντώνη.

Την ομάδα των  ηθοποιών από Κοζάνη, Χάρη Σισμανίδη, Φώφη Ζαγορίτου, Φωτεινή Γούλκα, Τάνια Πάκου, και από Πτολεμαΐδα, Ευαγγελία Τριανταφύλλου, Κική Στούμπου, Ευανθία Μάγγου, Σοφία Δενεσίδου, Εύη Ζουντουριάδου, Νικολέτα Τσοκαρίδου.

Τέλος το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας και της Κοζάνης, που έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα.

Η Υψικάμινος, ανανεώνει το ραντεβού για το φιλοθεάμον κοινό, στις τελευταίες δύο παραστάσεις, το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 1:00μ.μ., στο Υπόστεγο του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών.

Η έγκαιρη κράτηση θέσεων, προσφέρει την συμμετοχική εμπειρία του κοινού στην παράσταση, “Χαράζει μια ωραία μέρα σε κάποιο σημείο”.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και αφορά στις σοβαρές επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης, της εώς τώρα βιομηχανικής περιοχής.

Ελεύθερη είσοδος

Περιορισμένες θέσεις.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972 10 90 70

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.