Με την αφορμή της πρεμιέρας του έργου, “Χαράζει μια ωραία μέρα σε κάποιο σημείο” στις 29/10/23, η Υψικάμινος δημόσια ευχαριστεί, αρχικά την Ελένη Δημοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ για την ιδέα του project, βασισμένη στο κείμενο του Νομπελίστα Σάμιουελ Μπέκετ, “Ευτυχισμένες Μέρες”.

Την ΚΕΔΕ και τον ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, για το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής και Θεατρικής Συμπερίληψης, που προηγήθηκε της παράστασης, τον Ιούνιο του ’23.

Την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στο πρόσωπο της Στούμπου Κικής και όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν για τη δημιουργία της παράστασης.

Ευχαριστεί θερμά, τη σκηνοθέτιδα και ηθοποιό Σοφία Αντωνίου, την κινησιολόγο Μέλπω Βασιλικού, τη σκηνογράφο Μαριλένα Καλαϊτζαντωνάκη και τον μουσικό Αντώνη Χατζηαντώνη.

Την ομάδα των  ηθοποιών από Κοζάνη, Χάρη Σισμανίδη, Φώφη Ζαγορίτου, Φωτεινή Γούλκα, Τάνια Πάκου, και από Πτολεμαΐδα, Ευαγγελία Τριανταφύλλου, Κική Στούμπου, Ευανθία Μάγγου, Σοφία Δενεσίδου, Εύη Ζουντουριάδου, Νικολέτα Τσοκαρίδου.

Τέλος το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας και της Κοζάνης, που έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα.

Η Υψικάμινος, ανανεώνει το ραντεβού για το φιλοθεάμον κοινό, στις τελευταίες δύο παραστάσεις, το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 1:00μ.μ., στο Υπόστεγο του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών.

Η έγκαιρη κράτηση θέσεων, προσφέρει την συμμετοχική εμπειρία του κοινού στην παράσταση, “Χαράζει μια ωραία μέρα σε κάποιο σημείο”.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και αφορά στις σοβαρές επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης, της εώς τώρα βιομηχανικής περιοχής.

Ελεύθερη είσοδος

Περιορισμένες θέσεις.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972 10 90 70