Εορτασμός για την 111η επέτειο απελευθέρωσης της Νεάπολης, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

1 Νοεμβρίου 2023
13:18
Κανένα σχόλιο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 3ης έως και της 5ης Νοεμβρίου 2023.
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Γενικός Σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου.
Ώρα 08:00 π.μ. : Επίσημη έπαρση της σημαίας.
Ώρα 10:15 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, προεξάρχοντος
του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου. Ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί στην Εκκλησία από την κ. Ελευθερία Μπακάλη Νηπιαγωγό.
Στην δοξολογία θα παραστούν οι σημαιοφόροι με τους παραστάτες των σχολείων της Νεάπολης ως εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας συνοδεία εκπαιδευτικού ως εκπρόσωπος του συλλόγου των διδασκόντων της κάθε σχολικής μονάδας.
Ώρα 10:45 π.μ. Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ των πεσόντων
Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Σιγή ενός λεπτού εις μνήμη των πεσόντων
Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου
Ακολουθεί δεξίωση στην καφετέρια FAIR PLAY
Καλούνται να παραστούν οι τοπικές αρχές και όλοι οι πολίτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.