Ο Θανάσης Παπανικόπουλος με καταγωγή από το Τρανόβαλτο Σερβίων αγωνίστηκε στον νικηφόρο αγώνα της Εθνικής Κ17 επί της αντίστοιχης Κ17 Ιταλίας με σκορ 2-1, που της έδωσε την πρόκριση στους προκριματικούς του EURO 2024

2 Νοεμβρίου 2023
07:03

 

Εθνική Κ17 επικράτησε 2-1 της Ιταλίας και έκανε το τρία στα τρία στον όμιλό της, ενώ έχει ήδη προκριθεί στο Elite Round των προκριματικών του Euro U17. Το παιχνίδι είχε τέσσερα πέναλτι.

Η Εθνική Κ17 ήταν σαρωτική στο τουρνουά της Ιταλίας. Η Ελλάδα έκανε το 3Χ3 στον όμιλό της, καθώς επικράτησε 2-1 της εθνικής Ιταλίας και τερμάτισε πρώτη.

Η Εθνική έχει ήδη προκριθεί στο Elite Round και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro U17 που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο το 2024.

Η αναμέτρηση είχε τέσσερα πέναλτι. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Λιμπεράλι αστόχησε από την άσπρη βούλα για τους Ιταλούς. Στο 13ο λεπτό ο Κωστούλας κέρδισε πέναλτι από τον Μαφεσόλι, ο Δαρβήρας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Ελλάδας.

Στο 42′ οι Ιταλοί ισοφάρισαν με τον Μαϊοράνα, ο οποίος ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτί του. Η Ελλάδα ξαναπήρε προβάδισμα, με τον Χαράλαμπο Κωστούλα να κάνει το 2-1 από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξε κάτι στο σκορ.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπελέρης, Σουλιανάκου, Μόκρης, Μπαταούλας, Φράγκος (87′ Βυρσόκινος), Ντούνγκα, Θεοχάρης (46′ Ζουριδάκης), Ελευθεριάδης, Δαρβήρας (46′ Παπανικολόπουλος), Κωστούλας, Μύθου (57′ Τσίτσιλας)

ΙΤΑΛΙΑ: Πεσίνα, Κολόμπο, Βέρντε, Μαφεσόλι (87′ Καστιέλο), Κάμα, Γκαριάνι (56′ Πλίκο), Κολέτα, Ντι Νούντσιο, Λιμπεράλι, Μοσκόνι, Μαϊοράνα (65′ Καμάρντα).

Πηγή: www.sport24.gr

To είδαμε στο Mikrovalto.gr

ethnikiκ17 1

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στον νεαρό για την πρώτη συμμετοχή του στην Κ17 της Εθνικής Ελλάδας να είναι υγιής και καλή πρόοδο

  • Ε και; Τι αξιόλογο έκανε ο νεαρός και χρήζει μνείας και επαίνων; Ένα πετσι φουσκωμένο κλωτσάει. Ήρωα θα τον κάνουμε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι