Άρχισε η τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης από τη Μονάδα 5 – Σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί λόγω διαρροών.

2 Νοεμβρίου 2023
09:29

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ)  ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι άρχισε η τροφοδοσία του συστήματος της τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια από τη Μονάδα 5 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου και ξεκίνησε πάλι η λειτουργία της.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες οδοί της πόλης όπου δεν λειτουργεί, προσωρινά, λόγω της ύπαρξης διαρροών, τις οποίες η ΔΕΥΑΚ φροντίζει ήδη να αποκαταστήσει.

Συγκεκριμένα, δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση στις οδούς:

  • Καπετάν Άγρα, Παπασιώπη, Γράμμου και Μεταμορφώσεως, στην περιοχή της Νομαρχίας. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο.
  • Αμυγδαλέων, Δερβενακίων, Μακεδονίας, Καπ. Περιστέρα, Νικοπόλεως, Εφέσσου, Έλλης, Μιχαήλ Άγγελου, Νικ. Φωκά, Βασιλικής, Ασημοχωρίου, Β. Ηπείρου, Πύρρου , Σαράντα Εκκλησιών, Τσαρούχη και Ιανού, στην περιοχή Ηπειρώτικα. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο.
  • Ολύμπου από Αρχελάου και πάνω, Αρχελάου, Ζήση Σωτηρίου, Πολυζούλη, Ιερολοχιτών, Αθηνάς, Ν. Δελιαλή και Λιούφη, συην περιοχή της Πλατείας Λασσάνη. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από την ΔΕΥΑΚ

18 σχόλια

  • Μέχρι πότε θα λειτουργεί ;.Μια μέρα, δύο ;. Μετά στοπ. Η ΔΕΗ δεν καίγεται για να έχει στο σύστημα τους ΑΗΣ οπότε η βλάβες έρχονται βολικές. Η δευακ έκανε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να έχει μια εναλλακτική πηγή;. Τίποτα. Απλά πληρώνει υπεραριθμους υπαλλήλους με μεγάλους μισθούς.

  • Θεωρούμε δεδομένο οτι στα αλώνια λειτουργει κ δεν το αναφέρουν καν; Η μηπως παλι εχει ζεστη και φταίνε οι εναλλακτες εδω; Γιατι δεν αναφέρουν τιποτα για βλάβη στην περγαμου ως συνηθως;

  • Τι απέγινε το “Ευθύνεται η ΔΕΗ, ο Δήμος έχει λύσει τα προβλήματα διαρροών” που είχε δηλώσει προ ημερών ο κ. Μαλούτας; Τελικά ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ φέρουν ευθύνες; Θα λογοδοτήσει κάποιος υπεύθυνος;

  • Κοίτα να δεις που με τόση εμπειρία
    ο μουτος κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια ζούμε!!! Είστε όλοι σας θλιβεροί! Δυστυχώς την πληρώνουμε εμείς οι συνεπείς καταναλωτές που δεν φταίμε σε τίποτα! Ευτυχώς άλλαξε η κατάσταση μετά τις εκλογές και ελπίζουμε να δούμε πραγματικά αλλαγή προς το καλύτερο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη!

      • ΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ??? ΚΙ ΕΓΩ ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ..ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΔΙΟΓΚΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ΕΤΙΑ???? ΗΡΕΜΟΤΑΤΑ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ…

  • Άρα δεν άρχισε για όλους η τηλεθέρμανση,για κάποιους ναι,και μετά φταίει η ΔΕΗ που δεν έχει τηλεθέρμανση όχι τα σάπια δίκτυα σας

  • Στα πλατανια ξεκινησε 2 το ξημερωμα.αλλα μην ακουω για θερμοκρασιες 23 και 25 βαθμους εξω.οι περισσοτερες ωρες και ειδικα ολη νυχτα ειναι και κατω απο 10.ποιο σπιτι θα κρατηθει ζεστο τοσες μερες?με 2 ωρες τη μερα που θα κανει 22 βαθμους?κριμα που ειμαι συνεπης με τους λογαριασμους ενω γνωριζω ατομα που χρωστανε 3 και 5 χιλιαρικα και εχουν χρημα.

  • Σαυτη την κ***χωρα υπαρχει καπου που μπορούνε να απευθυνθούμε και να κανουμε καταγγελία;; Μονο σε τριτοκοσμικές χωρες μπορει να γινονται τετοια και ολοι οι υπεύθυνοι να τη βγαζουν λαδι

  • Περιοχή Αγ. Κων/νου, δεν ήρθε ποτέ. Άλλά είμαστε περήφανοι γιατί θα είμαστε κλιματικά ουδέτερη πόλη……α ρε κλωτσιές που θέλετε ..

  • Κατά τα άλλα σας έφταιγε η ΔΕΗ τις προηγούμενες μέρες. Ευτυχώς σας έκοψε και δεν βγάλατε πάλι τον Μαλούτα, αλλά γι αυτό μάλλον κάποιο όνειρο είδατε γιατί δεν σας είχα και για ξύπνιους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.