Σ. Κωνσταντινίδης: “H απαλλοτρίωση/αποζημίωση των Αναργύρων Φλώρινας πήρε ΦΕΚ με αριθμό Δ869/1-11-2023”

2 Νοεμβρίου 2023
09:57
Όπως ενημερώθηκα πριν από λίγο, η απόφαση με καδ 56039 για την απαλλοτρίωση/αποζημίωση των Αναργύρων Φλώρινας πήρε ΦΕΚ με αριθμό Δ869/1-11-2023. «Έχει κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Φλώρινας με την έκδοση του γραμματίου παρακαταθήκης No 4217/ 30-10-2023 ποσού 56.660.840,06 ευρώ υπέρ δικαιούχων, για την αποζημίωση των εκτάσεων και των επικειμένων τους».

7 σχόλια

  • Ένας υπάλληλος έκανε την δουλειά σε συνεργασία με το εθνικό τυπογραφείο .Μπράβο του αφανής ήρωας..στο γραφείο του Γενικού τίποτα…..να λέμε και να αναγνωρίζουμε τα ικανά άτομα.ενας συνάδελφος του είμαι.

  • Με δικές σου ενεργειες ξερουμε…. αχαχαχαχαχαχ!

  • Θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι κι όχι να καμαρώνεις κι από πάνω!
    Ο νόμος του 2011 έλεγε να ‘χουν τελειώσει όλα σε 10 χρόνια, τόσο για τους Ανάργυρους όσο και για την Ακρινή. Αφήνετε τα χωριά να ρημάζουν, να σβήσουν απ’ το χάρτη, όπως σβήσατε τον Κόμανο και τη Μαυροπηγή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.