ΚΕΠΚΑ Δ. Μακεδονίας για λειτουργία τηλεθέρμανσης: “Κάθε υπεύθυνος και οι φορείς οφείλουν να ενεργήσουν άμεσα προς αποκατάσταση της όποιας βλάβης”

2 Νοεμβρίου 2023
11:00

Έντονη είναι πλέον η ανησυχία των καταναλωτών τηλεθέρμανσης, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, από τα μέσα του προηγούμενου μήνα, Οκτωβρίου 2023, μετά και τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στην έναρξη λειτουργίας της τηλεθέρμανσης στην πόλη της Κοζάνης. Να υπενθυμίσουμε ότι και πέρυσι το σύστημα εμφάνισε συχνές διακοπές στη λειτουργία του.

Τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν και οι βλάβες οι οποίες δεν αποκαταστάθηκαν εγκαίρως έχουν ως αποτέλεσμα η πόλη να μην έχει θέρμανση.

Οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι σε υψηλά για τον καιρό επίπεδα όμως συμπολίτες μας με παθήσεις υγείας, ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά και μαθητές θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην περίπτωση που σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες.

Για τον ανωτέρω λόγο κάθε υπεύθυνος και οι φορείς οφείλουν να ενεργήσουν άμεσα προς αποκατάσταση της όποιας βλάβης.Αίτημα των καταναλωτών είναι η απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας των μονάδων που παρέχουν θερμική ενέργεια στο σύστημα της τηλεθέρμανσης και όχι να καταστούν αυτές αδρανείς και μη λειτουργικές. Πρέπει να συντηρούνται εγκαίρως για να υποστηρίζουν το σύστημα της τηλεθέρμανσης.

 

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλειος Ιωαννίδης Νικόλαος Αγοραστός

9 σχόλια

  • Διαβάζω τόσες μέρες για το συγκεκριμένο γεγονός και κατανοώ την αγανάκτηση των κατοίκων Κοζάνης (άλλωστε κι εγώ είμαι μια από αυτούς), όμως όταν παρακαλάς να κλείσει η ΔΕΗ προκειμένου να χάσουν τη δουλειά τους οι διάφοροι “τεμπέληδες” όπως χαρακτηρίζονται, πρέπει να σκεφτείς ότι αυτό θα επηρεάσει κι εσένα! Η ΔΕΗ βρίσκεται σε παρακμή, οι μονάδες υπολειτουργούν και οι περισσότερες θα έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει, αφού έχουν συμπληρώσει τις ώρες λειτουργίας τους, επομένως αυτό είναι μόνο η αρχή! Το μέλλον της τηλεθέρμανσης εξαρτάται από το μέλλον της ΔΕΗ, συνεπώς ας προετοιμαστούμε για τα χειρότερα.
    Όταν παρακαλάς να ψηφίσει η κατσίκα του γείτονα αυτά γίνονται…

    • Καλά τώρα …. Φόρτωσε μας κι ενοχές που καζαντισατε αθόρυβα κι ανιδρωτα με πλασματικές υπερωρίες που τριπλασιαζαν τον τεράστιο μισθό σας. Τη ΔΕΗ εσείς τη φαληρισατε

    • Κάνεις λάθος φίλε για την ΔΕΗ. Μια χαρά πάει ως εταιρεία. Ο λιγνίτης τελείωσε όχι η ΔΕΗ. Η ΔΕΗ μετασχηματίζεται, ο Δήμος έμεινε παγωμένος στο 1995

      • Μια χαρά παει γιατί μας γδαρατε, μας πτωχεύσατε με τα πανάκριβα KW σας. Ενώ εσείς πληρώνετε ψίχουλα με τεράστιους μισθούς , συντάξεις κ εφάπαξ κ καιτε τον Αγλέωρα… Ενώ εμείς με 3,60€ προσπαθούμε να φτάσουμε στο τέλος της εβδομάδας….

  • ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΧΕ Η ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΟΜΠΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ “ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ” ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ (;) ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ” ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ(ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ) ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΚΙΝΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΠΡΩΤΗ Η ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑ (ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΜΟΥΤΟ;(ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΖΑΝΗΣ)

    ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕ ΜΟΥ.

    ΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΦΘΗΝΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΕ ΠΑΝΑΚΡΙΝΟ ΗΛΕΚΤΙΚΟ Ή ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

  • Τι λέτε βρε παιδιά, όλοι εσείς που υποστηρίζατε μαζί με τον Κούλη και τον Χατζηδάκη, το κλείσιμο της λιγνητικής ΔΕΗ?? Σας αρέσει τώρα που η τηλεθέρμανση δεν δουλεύει? Σας αρέσει, ε! Δεν λέτε τίποτα! Κάνετε μόκο, τώρα! Πάρτε Πράσινη και Φθηνή ενέργεια τώρα και μη βγάζετε κιχ…! Κάψτε ρεύμα άφοβα, ο Κούλης είναι δω! Θα σας ζεστάνει τα σπίτια με κανένα Pass της ελεημοσύνης!
    Α..!!! Με γειά, τους νέους πολύχρομους και φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος που θα πληρώνετε από το νέο έτος…!!!! Θα μετριάζουν λίγο, με τα έντονα χρώματά τους, τις παγερές μέρες του χειμώνα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι