Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνεχίζει τις περιοδείες του στο δήμο Κοζάνης

3 Νοεμβρίου 2023
20:55

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνεχίζει τις περιοδείες του στον δήμο της Κοζάνης, με σκοπό να ευχαριστήσει τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν με την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου. Αυτές οι περιοδείες ανοίγουν την πόρτα για διάλογο και συνεργασία με την κοινότητα, ενισχύοντας τη συνεργασία ανάμεσα στο Δημαρχείο και τους πολίτες.

 

5 σχόλια

  • ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ! ΟΧΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ “ΕΜΠΕΙΡΟΙ”!!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΑΡΕ!!!

  • Καλησπέρα κ Γιάννη ,στο γραφείο προσωπικού του Δήμου υπάρχουν εδώ και πολλούς μήνες 15 αιτήσεις αποσπάσεις μονίμων υπαλλήλων εγκεκριμένες ήδη από την επιτροπή κινητικότητας για την ειδικοτητα της καθαρότητας ,πρόκειται για αιτήσεις με έγκριση του υπουργείου εσωτερικών να τους πάρετε λόγω συνυπηρετησης ,αν θέλετε κοζανιτες μόνιμοι υπάλληλοι να υπηρετήσουν στο δήμο Κοζάνης κοντά στο σπίτι τους ,και έχει ανάγκη προσωπικού ο δήμος καλέστε τους ,τόσους μήνες μια απάντηση ο τέως δήμαρχος δεν έχει δώσει και έχει τόσες οικογένειες που δικαιούνται απόσπαση στην ανασφάλεια .ευχαριστώ

      • Δεν είναι ρουσφέτι είναι συνυπηρετησεις ,παρολαυτα μίλησαν οι οικογένειες και τους είπαν θα τους πάρουν άλλωστε στη καθαριότητα έχει ανάγκη ο δήμος , παρόλαυτα έτοιμες νομιμες αιτήσεις ανθρώπων διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ δεν τις έχει αποδεχτεί οι λόγοι αγνώστοι,ελπίζουμε στη νέα δημοτική αρχή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι