kozan.gr: Διαρροή στο δίκτυο τηλεθέρμανσης στην οδό Μοναστηρίου στην Κοζάνη – Υπολειτουργία της τηλεθέρμανσης στη συγκεκριμένη περιοχή μέχρι τη Δευτέρα που θα γίνει αποκατάσταση του προβλήματος

4 Νοεμβρίου 2023
20:53

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, διαρροή στο δίκτυο τηλεθέρμανσης εντοπίστηκε, πριν λίγη ώρα, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Μοναστηρίου στην Κοζάνη, επηρεάζοντας οδούς όπως οι Αγράφων Πόντου & Κασταλία. Αυτό σημαίνει ότι η παροχή της τηλεθέρμανσης στα συγκεκριμένα οικοδομικά τετράγωνα δεν θα είναι συνεχής αλλά ανά διαστήματα. Για παράδειγμα  από τις 22:00 του Σαββάτου 4/11 μέχρι και το πρωί της Κυριακής 5/11 δεν θα υπάρχει τηλεθέρμανση, το πρωί θα ξαναδοθεί μέχρι το μεσημέρι, μετά θα υπάρχει παύση μέχρι το απόγευμα, το απόγευμα θα επανέλθει  μέχρι το βράδυ και πάλι μετά θα διακοπεί. Η κανονική λειτουργία της τηλεθέρμανσης σε όσες οδούς επηρεάζονται αναμένεται να επανέλθει κάποια στιγμή την Δευτέρα 6/11 αφού προηγουμένως ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης της διαρροής.

kozan.gr

 

 

11 σχόλια

  • Αφού μέχρι τώρα δουλεύει απρόσκοπτα η τηλεθέρμανση …. Εεε ας έχει και μια βλάβη!!! Κάντε προσευχή μην χαλάσει ο καιρός το Σαββατοκυριακο

  • Η επιχείρηση αντί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε υδρευση-θερμανση κατάντησε να εκδίδει μόνο ανακοινώσεις ότι αδυνατεί να τις προσφέρει
    Κανείς εκ των διοικούντων δεν υπέβαλε μέχρι τώρα παραίτηση,επειδή αισθάνονται ότι προσφέρουν έργο ικανό να τους κρατήσει στη θέση τους η για κάποιο άλλο λόγο;

  • Παρα πολλες οι διαρροες στο δικτυο, οποτε δεν στεκει καμμια πλεον δικαιολογια.Το καλοκαιρι που δεν λειτουργει η Τ/Θ, θα πρεπει να γινεται υδραυλικη δοκιμη του δικτυου και στη συνεχεια επισκευη των διαρροων και οχι να περιμενουμε το χειμωνα και να τρεχουμε πισω απο καθε διαρροη.

  • Έλεος!;Παγώσαμε. Δεν ήρθε καθόλου. Περιμένουμε όλη μέρα και ακόμη. Πείτε μας πως δεν θα έρθει καθόλου και όχι ότι θα έρθει το απόγευμα!!Περιοχή Μοναστηριου εδώ!!

  • Ολο το δικτυο πλεον εχει σαπισει,ειναι θεμα χρονου να σπαζει καθε λεπτο και ωρα παντου.σωληνωσεις απο το’91 ειναι λογικο.ολο το δικτυο πρεπει να αλλαχτει.ποιος θα το κανει αυτο ; αυτο κοστιζει εκατομμυρια.οσο μπορουμε ας χαρουμε την τηλεθερμανση γιατι σε λιγα χρονια ασχετα το τι θα καιει να στελνει θερμικη ενεργεια το δικτυο ειναι απαρχαιωμενο,βασει φυσικης βασει κανονων θα σπαζει καθε μερα ολο και σε περισσοτερα σημεια,ουτε η δεη φταιει ουτε η δευακ.καλο πραγμα ηταν για τις πολεις μας χρονια τωρα αλλα αν δεν αλλαχτει δεν θα λειτουργησει μετα απο 3-5 χρονια.

  • Μέχρι τώρα έφταιγε η ΔΕΗ.Γιατι απ’ ότι μας λέγανε εμείς είμαστε έτοιμοι η ΔΕΗ μας πάει πίσω.Τωρα ????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.