kozan.gr: Kαλή και δημιουργική θητεία ευχήθηκαν στo νέο Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, τα μέλη του συλλόγου του Φανού Αϊ Δημήτρ τα «Παρταλόπλα»

6 Νοεμβρίου 2023
06:29

Kαλή και δημιουργική θητεία ευχήθηκαν στo νέο Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, τα μέλη του συλλόγου του Φανού Αϊ Δημήτρ τα «Παρταλόπλα». Η Μαίρη Κοκκαλιάρη, μητέρα του νέου Δημάρχου Κοζάνηςδιοργάνωσε αυτή τη μικρή γιορτή στην αίθουσα του συλλόγου,  προσφέροντας και το σχετικό κέρασμα.

 

8 σχόλια

  • Δεν βλέπω τον αρχηγό των παρταλοπλων τον Γιάννη το φούρναρη ,λες επειδή δεν τον ψήφισε !!!! Αν είναι έτσι τότε άσχημο ξεκίνημα έκανε ο κυρ δήμαρχος !!! Εμ Γιάννη οι επιλογές έχουν κόστος ,τι την ήθελες την υποψηφιότητα με τους κομμουνιστές ; και έχεις και φίλο το μαλούτα !! Το είπε ο δήμαρχος δεν θα περάσετε καλά !! Καλά να πάθεις !!

  • Πάει ο φανός Σιδέρη τον ανέλαβε ο Δήμαρχος ! Εσύ ξεκινα να κάνεις το κιχι ,μέχρι εκεί !!και πολύ σου είναι .

  • Παρταλοπλα και φανός χωρίς το φούρναρη το Γιάννη και τον Πόντιο το χριστο είναι τυρόπιτα χωρίς τυρί !! Θα αλλάξουμε φανό !

  • Το καρναβάλι και οι φανoί της Κοζάνης για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι σαν του Rio όλα τα άλλα στον επόμενο

  • Αυτός που γράφει με τέτοια ένδοια για εμάς τους Κοζανίτες τον ευχαριστώ που υπάρχει…. πάει ο ένας και έρχεται ο άλλος που δεν θα δίνει εργολαβίες γιαλαντζί…. και τους πειράζει….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.