Ψήφισμα του Δήμου Βοΐου για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Σιάτιστας Δημητρίου Μπάτζιου

6 Νοεμβρίου 2023
10:56
Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου συνήλθε σήμερα στις 5 Νοεμβρίου 2023, σε έκτακτη συνεδρίαση, με την αναγγελία του θανάτου του πρώην Δημάρχου Σιάτιστας Δημητρίου Μπάτζιου ο οποίος υπηρέτησε το Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την τετραετία 1987 – 1990  και

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Σιάτιστας Δημητρίου Μπάτζιου.

Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.

Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας του.

Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου.

Με απόφαση της Επιτροπής Ονοματοθεσίας- Μετονομασίας Οδών-Πλατειών να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε οδό της Σιάτιστας.

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να αναγνωστεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ στην νεκρώσιμο ακολουθία και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

 

Σιάτιστα 5/11/2023

Ο Δήμαρχος, Ζευκλής Χρήστος

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,

Ευανθία Νικολαΐδου

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.