Kozan.gr: Τον απερχόμενο Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα συνάντησε το πρωί της Δευτέρας 6/11 ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης – Τι συζήτησαν και τι θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες (Βίντεο)

6 Νοεμβρίου 2023
11:49

Τον απερχόμενο Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα συνάντησε το πρωί της Δευτέρας 6/11 ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης. Τι συζήτησαν και τι θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

 

9 σχόλια

  • Άμα ακούς δήμαρχο να θέλει να καλύψει το χαμένο ΑΕΠ της περιοχής, ψάξε για τον επόμενο από τώρα. Φτάνει παιδιά με αυτό!!! Κυβέρνηση υπάρχει και υπουργείο εργασίας επίσης. Εσείς μαζέψτε τα σκυλιά, κλείστε τις λακκούβες, βάλτε λάμπες, κάντε παιδικές χαρές και φτιάξτε τα σχολεία που είναι ερείπια. Άιντε !!!

  • Κ.ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

  • Κοκαριαρης ειπε ντιπ καντιποτα και αυτην η φωνη που ακουγονταν δηυεν να κανει ερωτησεις ντιπ καντιποτα. Μηδεν απο μηδεν μηδεν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.