Kozan.gr: Δράση αλληλεγγύης, το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στον παλαιστινιακό λαό αλλά και παράσταση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποίησαν φοιτητές του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Νοεμβρίου 2023
12:10

 

Δράση αλληλεγγύης, το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στον παλαιστινιακό λαό αλλά και παράσταση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποίησαν φοιτητές του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

 

 

 

6 σχόλια

  • Δες εδώ κάτι αγωνιστές επαναστάτες ακόμα δεν ξέρουν να διαβάζουν σωστά ένα κείμενο και γκαριζουν δίχως να τους ακούει κανείς όπως επίσης είναι και λαοθαλασσα κάθε φορά και περισσότεροι…!!!

  • Μπράβο στα παιδιά! Οι “νοικοκυραίοι” σχολιαστές που κατακρίνουν χωρίς καμιά ουσία και βάση στα λεγόμενα τους να πάνε για ύπνο!

  • Βγάλανε 10-15 πιτσιρίκια τα ορφανά του Στάλιν να διαμαρτυρηθούν για την Παλαιστίνη με σημαίες. Αυτοί που δε σήκωσαν ποτέ Ελληνική σημαία, σηκώνουν με ευκολία οποιαδήποτε άλλη. Δε μας είπαν τίποτα όμως για τα εγκλήματα και τις σφαγές της Χαμάς, δε μας είπαν τίποτε για τα βρέφη που σφαγιάστηκαν τις 7 Οκτόβρη, δε μας είπαν τίποτε για τους 240 ομήρους που κρατούν ακόμη οι Παλαιστίνιοι. Ντρέπεται και η ντροπή μαζί σας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.