Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, Κοζάνης και Πτολεμαϊδας

6 Νοεμβρίου 2023
13:40
Κανένα σχόλιο
Ευχαριστώ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπαιδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας όπου εισήχθη για ολική αρθροπλαστική. Λόγω σοβαρών επιπλοκών διακομίστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ” όπου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο τον κ. ΙΩΑΝΝΟΥ- Διευθυντή της ΜΕΘ όσο και όλο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας. Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τον κ. Στόκκο διευθυντή ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης “ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ” και επίσης όλο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας Εντατικής Θεραπείας εκεί.
Η επιστημονική τους κατάρτιση, η αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, η καλοσύνη, η δοτικότητα και η φροντίδα για τον κάθε ασθενή τους καθιστούν Άξιους των θέσεων που καταλαμβάνουν.
Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη να μην ευχαριστήσω και να μην αναφερθώ στο Βουλευτή μας κ. Παπασωτηρίου Σταύρο ο οποίος έδειξε Αμέριστη Συμπαράσταση και παρείχε ουσιαστική βοήθεια σε μένα και την οικογένειά μου καθ’ όλην την περίοδο της περιπέτειας της Υγείας μου.
Να σας έχει Όλους ο Θεός καλά!
Με εκτίμηση
Μπούσιος Θωμάς και Οικογένεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.