kozan.gr: Ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Ι. Κιοσές, επικαλούμενος άτυπη ενημέρωση, ανέφερε πως από 1/1/2024 καταργείται το Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) Γρεβενών (Βίντεο)

8 Νοεμβρίου 2023
20:32

Ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Ι. Κιοσές, μιλώντας στη σημερινή (8/11) συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου κι επικαλούμενος άτυπη ενημέρωση, ανέφερε πως από 1/1/2024 καταργείται το Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) Γρεβενών. Δείτε τι ακριβώς είπε:

10 σχόλια

  • Αν αληθεύει μιλάμε για ένα ακόμα τραγικό γεγονός που συνδέεται με την περιφερειακή αρχή του απερχόμενου Κασαπίδη

  • Τι χρειαζεται το συπο στα Γρεβενα αφου ο κΚασαπιδης ξανανοιξε τη σχολη αστυφυλακων που θα εχει συνεχεια σπουδαστες.Ας καταφερει να φερει στη δ.μ. κι ο νεος π.εστω και μια σχολη.

    • Ρε αυλικε 23:56 θέλεις καί τά γράφεις; άκου τι χρειάζεται το κέντρο κατάταξης στα Γρεβενά, δηλαδή αφού ξανάνοιξε η σχολή αστυφυλάκων πρέπει να φύγει το κέντρο;Ε ρε κάτι μυαλά,και ύστερα αναρωτιεστε γιατί έχασε ο κασαπιδης, μακάρι να μπορέσουν να τό κρατήσουνε.

  • Γιαννη οταν τα λεγαμε αναρωτιοταν που το μαθαμε και για απορητα και εθνικη ασφαλεια και μπλα..μπλα… κλειστε και τα σπιτια μας να φυγουμε και εμεις !!!!! Το πολιτικο προσωπικο της δεξιας παραταξης (ειδικα στην κοζανη )πολυ κατωτερο των περιστασεων!!!!που ειναι ο υπουργος μας αλλα και ο προηγουμενος?;:;?;ξεχασα ειχαν δουλειες με τις δημοτικες και τις περιφερειακες!!!κυριακο ειμαστε και εδω πανω ανθρωποι οχι μονο εκει χαμου !!!!ποιος να στο πει ομως τα γλιφτρονια …..παρτους σβαρνα κυριακο……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.