Συμμετοχή της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης σε ημερίδα της Ελληνικής Αρχειακής Εταιρείας

10 Νοεμβρίου 2023
23:01
Κανένα σχόλιο

Στην ημερίδα με θέμα “Αρχειακές διαθεσιμότητες για την οικονομική και παραγωγική ιστορία της Θεσσαλονίκης» που διοργανώθηκε από την Ελληνική Αρχειακή Εταιρεία, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, συμμετείχε η Κοβεντάρειος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης
Η Ελληνική Αρχειακή Εταιρεία αποτελεί επιστημονικό σωματείο, που έχει ως στόχους του την προαγωγή της μελέτης θεμάτων σχετικών με την αρχειονομία και τη δραστηριοποίηση σχετικά με τη διάσωση, επεξεργασία και προστασία κάθε φύσεως αρχειακού υλικού και την προβολή και αξιοποίηση της ελληνικής αρχειακή κληρονομιάς.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η χαρτογράφηση και η ανάδειξη αρχειακών συνόλων που αφορούν την οικονομική και παραγωγική ζωή της πόλης, με τη συμμετοχή πολυάριθμων πολιτιστικών και άλλων φορέων της.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν σημαντικά, προσβάσιμα ή μη, συναφή αρχειακά σύνολα για την τόνωση του σχετικού, αρχειακού και ερευνητικού ενδιαφέροντος.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι