Γιάννης Τζέλλιος και Γιώργος Μπλιάγκος εξιστορούν λεπτό προς λεπτό το συμβάν στο γήπεδο, την περασμένη Κυριακή, με την ανακοπή και την επαναφορά του προπονητή τερματοφυλάκων της Λάρισας Παναγιώτη Νάση (Βίντεο)

11 Νοεμβρίου 2023
02:55

Στο ΔΑΚ Κοζάνης  λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού της Κοζάνης με την Λάρισα ο χρόνος πάγωσε όταν ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας Παναγιώτης Νάσης βρέθηκε στο χόρτο.

Ιατρικο επιτελείο του αγώνα  των δύο ομάδων, ο διασώστης  του ΕΚΑΒ αλλά και το ασθενοφόρο που υπήρχε από νωρίς στο γήπεδο βρέθηκαν αμέσως δίπλα στον άτυχο αλλά και τυχερό στην εξέλιξη της περίπτωσης της υγείας  κ. Νάση.

 Όλα έδειχναν ανακοπή .

Οι γιατροί του αγώνα και της ομάδας της  Κοζάνης Γιάννης Τζέλλιος , Παναγιώτα Ζιάρα ,ο Διασώστης του ΕΚΑΒ Γιώργος Μπλιάγκος κι ο γιατρός της ΑΕΛ Γιώργος Μπασδέκης άρχισαν τον αγώνα της επαναφοράς του Παναγιώτη Νάση  στη ζωή. Όπου και τα κατάφεραν Κέρδισε η Ζωή!

Για το περιστατικό αυτό μιλήσαμε με τον Γιατρό του  αγώνα κ Τζέλλιο Γιάννη και τον διασώστη  του ΕΚΑΒ που είχε η Κοζάνη   Γιώργο Μπλιάγκο οι οποίοι μας εξιστορήσαν λεπτό προς λεπτό το συμβάν.

Πηγή matiesstasport.blogspot.com/

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.