Περιφερειακή σύσκεψη Δυτικής Μακεδονίας την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου – Συνέντευξη τύπου από κλιμάκιο της ΔΟΕ

12 Νοεμβρίου 2023
16:45

Τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ, στα γραφεία του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης (Παπαγιάννη 3, 2ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί περιφερειακή σύσκεψη των συνδικαλιστικών στελεχών της Δυτικής Μακεδονίας, (θα συμμετέχουν οι αιρετοί των Π.Υ.Σ.Π.Ε. και του Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. και τα μέλη των Δ.Σ. της Δυτικής Μακεδονίας ).

Θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς (μισθός,ακρίβεια, αξιολόγηση, εργασιακά) , στο πλαίσιο του αγωνιστικού σχεδιασμού της Δ.Ο.Ε..
Στη σύσκεψη θα παραβρίσκεται κλιμάκιο  της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ).

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΑ ΘΕΜΑΠΡΕΠΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ :

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΕΥΡΩ . ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΤΕΘΕΙ : ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ – ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.