Kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δε τελείωσαν για όλους οι εκλογές

15 Νοεμβρίου 2023
11:46

 

Να αφαιρεθούν εννέα σταυροί απο τον Η. Κάτανα από ψηφοδέλτια στο 331 Εκλογικό Τμήμα της Λευκόβρυσης του Δήμου Κοζάνης και να προστεθούν σε εκείνον ζητεί, με ένστασή του ο Γ. Κατάνας, ισχυριζόμενος, πως κακώς, εξαιτίας σφάλματος, καταμετρήθηκαν,  λόγω του ίδιου επωνύμου, υπέρ του πρώτου αντί σ’ εκείνον. Στο πλαίσιο  του συγκεκριμένου σκεπτικού ο Γ. Κατάνας ζητεί να μεταρρυθμιστεί η σειρά των αναπληρωματικών δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού “Ενότητα” του Λ. Μαλούτα ώστε  από έκτος (6ος) αναπληρωματικός να καταστεί τέταρτος (4ος), δηλαδή να βρεθεί πιο πάνω από τον Ε. Τσαλουκίδη και την Ε. Κατσόγιαννου και πίσω από τον Η. Κάτανα.  Η στήλη δε γνωρίζει αν η συγκεκριμένη ενέργεια του Γ. Κάτανα γίνεται για την “τιμή των όπλων” έτσι για να αποτυπωθούν τα εκλογικά αποτελέσματα όπως πρέπει κατά τους ισχυρισμούς του ή αν μέσα στην επόμενη πενταετία προσδοκά ενδεχομένως  μία σειρά παραιτήσεων (ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να συμβεί) για να βρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε έκπληξη και δυσαρέσκεια σε κάποιους συνυποψηφίους του που δεν είχαν ιδέα για τις προθέσεις του.

 

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Καταρχήν η ένσταση υποβλήθηκε για λόγους τυπικούς και για την αποκατάσταση της πραγματικότητας. Προς τι η δυσαρέσκεια και η έκπληξη. και εξάλλου η ένσταση υποβλήθηκε μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής και μετά από υπόδειξη των ανθρώπων Που ψηφίσαμε το Γιώργο κατάνα και δεν θέλαμε να εκτεθούμε απέναντί του για τα πέντε επόμενα χρόνια και εξ άλλου δεν επηρεάζει κανένα αποτέλεσμα.

  • Εσείς που τον ψηφίσατε ( δηλ.ο ίδιος ο Γιώργος τα γράφει) τόσο πολύ τον αγαπούσατε που μπερδέψατε το όνομα και αντί για Γιώργο ΨΗΦΊΣΑΤΕ Ηλία.
    Καλό το παραμύθι σου Κάτανα Γιώργο αλλά δεν έχει ΔΡΆΚΟ!!!!!
    Υ.Γ ΕΣΎ νόμιζες ότι κάμεις εκλογές στον Σπάρτακο!!!!
    Αμ δεν είναι Έτσι!!!!

  • Πολύ σωστή και επιβεβλημένη η ένσταση

    6 άνθρωποι ψήφισαν Γιώργο Κάτανα

    στα αποτελέσματα βάλανε τους 6 σταυρούς στον Ηλία

    άρα νόθευση αποτελέσματος

    νόθευση λαϊκής βούλησης και εντολής

    το δικαστήριο θα επικυρώσει την αληθινή και όχι τη νοθευμένεη βούληση

  • Να ένας ακόμα υποψήφιος με τεράστιο πολιτικό εκτόπισμα….
    Και ύστερα αναρωτιούντε γιατί χάσανε τις εκλογές….
    Ευτυχώς τις χάσανε!!!

  • Η κάλπη των δημοτικών εκλογών δεν είναι η κάλπη των εκλογών των σωματείων. Κι αν υπήρχε και τρίτος Κάτανας ή Κάτανα στην σειρά υποψήφιος-α, τι θα γινόταν; Θα ψάχναμε έναν έναν τους ψηφοφόρους για να αποσαφηνίσουν ποιον-α από τους 3 σταύρωσαν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.