Διεύθυνση Λιγνιτικού κέντρου Δ. Μακεδονίας: Διακοπή χρήσης σε όσους κάνουν χρήση απαλλοτριωμένων εκτάσεων στις Κοινότητες Κομάνου, Μαυροπηγής και Ποντοκώμης

17 Νοεμβρίου 2023
09:46

Η ΔΕΗ Α.Ε. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΚΔΜ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΚΟΜΑΝΟΥ, ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ,  ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ.

Η ΔΕΗ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΩΓΩ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΚΔΜ

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι