Ptolemaida Food: Το Delivery της Πόλης μας!

20 Νοεμβρίου 2023
14:35
Κανένα σχόλιο

Τι είναι το Ptolemaida Food;

Μια πρωτοποριακή online πλατφόρμα που συνδέει τους κατοίκους της Πτολεμαΐδας με τοπικά καταστήματα. Απολαύστε γρήγορα και εύκολα όλα, από τον πρωινό καφέ μέχρι τα καθημερινά ψώνια, ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς;

Χωρίς Προμήθειες: Δωρεάν εγγραφή και χρήση για τα καταστήματα.

Ειδικά Προνόμια: Αποκλειστικές προσφορές και δώρα για χρήστες.

Ένταξη στην Τοπική Κοινότητα Επιχειρήσεων

Ολοκληρωτικά Δωρεάν Εγγραφή: Καμία κρυφή χρέωση.

Αύξηση Ορατότητας: Επεκτείνετε το κοινό σας στην Πτολεμαΐδα.

Ενδιαφέρεστε;

Εάν διατηρείτε κατάστημα και βρίσκετε την πρότασή μας ενδιαφέρουσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να είστε από τους πρώτους που θα ενταχθούν στην πλατφόρμα μας.

Επικοινωνήστε Τώρα

Τηλέφωνο: 2463-181323 (9:00-17:00)

Email: [email protected]

Facebook Instagram

Ένα καινοτόμο project από το κατάστημα BnS.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.