kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο Γιώργος Τζίτζικας (Τοπογράφος Μηχανικός) για τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

20 Νοεμβρίου 2023
14:43

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Γ. Τζίτζικας (Τοπογράφος Μηχανικός) είναι ένα από τα πρόσωπα που σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα (και το τονίζουμε) συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Δεν πρόκειται για τελική απόφαση του νέου Περιφερειάρχη φαίνεται όμως πως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι το πιθανότερο πριν την τελική απόφαση του Γ. Αμανατίδη που δεν θα αργήσει.

Η Χύτρα

24 σχόλια

    • Αυτοι ειναι νεοδημοκρατες κυριακο Μητσοτακη ?;Εμεις τι ειμαστε και ερχοσουν και μας ελεγες ψηφιστε κασαπιδη;:;?το νου σας για τις ευρωεκλογες μην μας πειτε ψηφιστε κασαπιδη ,γιατι θα ψηφισουμε ‘νικη’ και αυτοι δικοι μας ρε αδερφε!!!!τι τους κρατας τελοσπαντων στην παραταξη?;?

  • Τεχνοκράτης, μετρημένος και σοβαρός. Άψογη επιλογή. Αμανατίδη συνέχισε με τέτοιες επιλογές και θα είσαι για χρόνια περιφερειάρχης.

  • Εξαιρετική επιλογή για τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα. Νέος άνθρωπος με γνώση , εμπειρία από τη δουλειά του και με πολλή όρεξη για προσφορά στο τόπο.

  • Ειναιαυτός που πρωταρχικά θα στήριζε ως υποψήφιος τον απερχόμενο Περιφερειάρχη,και μετά άκρα του τάφου σιωπή.

      • Ποιές επιλογές? Είδαμε και αυτούς που εκλέχτηκαν με τον νέο Περιφερειάρχη, οι περισσότεροι απο τους οποίους είναι οι νυν εκλεγμένοι του απερχόμενου Περιφερειάρχη. Τι να περιμένουμε να δουμε. Οτι ήταν να δούμε από αυτούς το ειδαμε τέσσερα χρόνια τώρα.

        • Ξυδακι 21:20, αυτοί που ΞΑΝΆ ΕΚΛΈΧΘΗΚΑΝ είναι πού κάνανε μάγκα τον ανύπαρκτο κασαπιδη,η υπεροψία πληρώθηκε, νόμιζε είναι μονάρχης και ευτυχώς την πάτησε, αρκετά τον ανέχθηκαν, μπράβο τούς καί μαγκιά τούς που πήγανε απέναντι για το καλό του τόπου.

          • Η αλήθειες πονάνε,ο ανύπαρκτος Κασαπίδης όπως λες αυτοί τον επέλεξαν και η αλήθεια είναι ότι μόνο καλό είδαν οι συγκεκριμένοιαπο τον απερχόμενο,το λάθοςτου ήταν που τους εμπιστεύθηκε και είδε τα αποτελέσματα.

  • Εκεί στην Π.Δ.Μ έχουν σκοπό να τοποθετήσουν σε θέσεις Διοικητικής Διαχείρισης άτομα που να γνωρίζουν από διοίκηση ή θα μας κουράσουν πάλι.Στρατιωτικός,πέρασε ,γιατρός πέρασε,δικηγόρος πέρασε και τον τελευταίο χρόνο που είναι κενή η θέση όλα πάνε μια χαρά.Μήπως να συνεχίσει η Π.Δ.Μ χωρίς πλήρωση της θέσης;

  • Πολλά μπράβο στον Αμανατίδη. Έχω συνεργαστεί ως υπάλληλος της περιφέρειας με τον κ Τζίτζικα και έχω να πω τα καλύτερα.

  • συγνώμη προκήρυξη δεν βγαίνει; άλλη μια απόδειξη ότι αυτές οι θέσεις που υποτίθενται πληρώνοντι με προκήρυξηη είναι απλά για τα μάτια του κόσμου
    ανεξάρτητα από οτνν συγκεκριμένοο κύριο που δεν τον γνωρίζω και δεν έχει να κ΄νει με την ή όχι ικανότητά του
    έχει ν ακάνει με την ύπαρξη διαδικασίας εάν υπάρχει ας τηρηθεί

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.