Δύο λόγια για την κυρία Ευτυχία Αχτσιόγλου που εσχάτως απέκτησε ενέργεια και τους “αριστερούς” συντρόφους – συνεργάτες της στο υπουργείο εργασίας. Όταν τον Δεκέμβριο του 2018 και Γενάρη του 2019 (εκτός μνημονίου), ως πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μαζί με τα σωματεία προσφύγαμε σε τριμερή συνάντηση στο υπουργείο εργασίας, γιατί η διοίκηση του Ομίλου ΔΕΗ ΑΕ αρνούνταν να υπογράψει ΕΣΣΕ για τους εργαζόμενους της θυγατρικής ΔΕΗΑΝ, αντιμετωπίσαμε δυστυχώς την αδιάλλακτη στάση του υπουργείου η οποία ταυτιζόταν απολύτως με την θέση της τότε διοίκησης.
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν οι εργαζόμενοι να εργάζονται με το απαράδεκτο καθεστώς των ατομικών συμβάσεων και να δοθεί άλλοθι στον μετέπειτα υπουργό Χατζηδάκη, ο οποίος επικαλούμενος στην βουλή την πρακτική Αχτσιόγλου, να ψηφίσει τον νόμο 4643/19, με τον οποίο απαγορεύεται στους νέους εργαζόμενους να ενταχθούν στους ισχύοντες Κανονισμούς Προσωπικού και στις ΕΣΣΕ.
Από τότε έχουν προσληφθεί στη ΔΕΗ και στον ΔΕΔΔΗΕ εκατοντάδες εργαζόμενοι δυστυχώς με ατομικές συμβάσεις χωρίς δικαιώματα.
Αυτά προς ώρας για τους “αριστερούς” που την αριστερά την καπηλεύονται με απόλυτη ιδιοτέλεια.