Γιώργος Αμανατίδης για Γιώργο Κασαπίδη για το πρόγραμμα LEADER για την Π.Ε. Γρεβενών: Πόσο ακόμη θα συνεχίσει να υποτιμάει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

21 Νοεμβρίου 2023
15:52

 Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  κ. Κασαπίδης Γεώργιος ενημέρωσε ότι, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ενέκρινε το ποσό των 7,0 εκατ. Ευρώ για το πρόγραμμα LEADER για την Π.Ε. Γρεβενών.

Αναφέρθηκε σε συντονισμένες προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής που οδήγησαν στη διασφάλιση Ευρωπαϊκών  πόρων για το LEADER που κινδύνευαν να χαθούν.

 Επειδή συνηθίζει να κάνει αντίστοιχες αναφορές και να βλέπει επιτυχίες – μόνον αυτός και πάντα μετά από αίτημά του – διερωτώμαι  πόσο ακόμη θα συνεχίσει να υποτιμάει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

 Η μπερδεύτηκε ή δεν κατάλαβε ή πάλι ψεύδεται. Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Κασαπίδης ότι για να εγκριθεί ένα πρόγραμμα σε μία περιοχή προαπαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες, με βασικότερη την υποβολή πρότασης.

 Από την στιγμή που δεν υποβλήθηκε πρόταση σαφώς και δεν εγκρίθηκε την οποία, όπως αναφέρει, να διαχειριστεί μάλιστα η ΑΝΚΟ.

 Πάλι δημιουργία εντυπώσεων. Η δε αναφορά του σε εγκεκριμένο ποσό 7,0 εκατ. Ευρώ Δημόσιας Δαπάνης αποτελεί εξωπραγματικό ποσό, όταν καμία από τις 50 αναπτυξιακές που υπέβαλαν φάκελο πριν από μερικούς μήνες και εγκρίθηκαν, σύμφωνα με το πρόσφατο ΦΕΚ, δεν φτάνει το ποσό αυτό.

 Η παραπληροφόρηση των πολιτών για δημιουργία εντυπώσεων έχει τα όριά της και ημερομηνία λήξης την 31.12.2023.

Γιώργος Αμανατίδης Νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

23 σχόλια

    • Θυμίζουμε ότι το βουλευτικό γραφείο του πρώην βουλευτή Αμανατίδη στεγάζονταν στο βουλευτικό γραφείο του πρώην βουλευτή Κασαπιδη.
      Περιμένουμε και μια ανάλογη απάντηση στην Γεωργία που μίλησε για τους μεσσίες και μεσίτες

    • ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.

  • ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ;

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΕΣ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΛΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;

    Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;
    ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ!

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΤΑ 10% Ή ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ…. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

  • Κοίτα τη γκρίνια που δημιούργησες ήδη μέσα στο στρατόπεδό σου και άσε τις υποδείξεις. Πολλά παράπονα ακούω από “δικούς” σου ανθρώπους κι ακόμη δεν ξεκίνησες.

  • Οι αυλικοί συνεχίζουν τον ανένδοτο και την αντίσταση δεν αναγνωρίζουν καμια παραληψη τους. Μπορεις να κάνεις χωριό με τέτοιους πολιτικούς;

  • Αμανατίδη πάντως σαν βουλευτής της Ν.Δ δεν έκανες τίποτα,μόνο το μισθουλακο σου επερνες.περιμενουμε από 1/1/24 να αναλάβεις περιφερειάρχης για να καταλάβουν αυτοί που σε ψήφισαν πόσο ανύπαρκτος είσαι.

  • ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕΣ!

  • Αμανατίδη, κοίτα τι θα κάνεις με τους δικούς σου και άσε τον Κασσαπιδη να πάει στην ευχή του Θεού. Ήδη άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που θα σε πουλησουν και σένα, όπως πουλησαν και τον απερχόμενο για τα χρήματα και τις θέσεις.Μια φορά προδότες για πάντα προδότες. Να το θυμάσαι αυτό!

  • Η επαρση ειναι πολυ κακος συμβουλος.Να το εχεις στο μυαλο σου παντα,αλλα ενω ακομα δεν αναλαβες,φαινεται πως το καλαμι θελεις να το καβαλησεις.Σιγα και ταπεινα.Μακαρι στην ταπεινοτητα να φτασεις και να ξεπερασεις τον Κασαπιδη.

  • Καλά τα λέει. Για να μη μας εμπαίζει ο απερχόμενος… αλλά θέλει να βγει ευρωβουλευτής τώρα και νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει να ξεγελάει τον κόσμο για ψήφους.

  • Μεγάλη έπαρση έχεις Αμανατίδη κι ακόμα δεν αναλαβες!!Ξεκαβαλικεψε το καλάμι!! Ήθος και ταπεινότητα περιμένουμε.Οχι εκδικητικότητα και αλλαζονεια!

  • O κοσμος μπορει να τρωει χορτοσουπα,αλλα οχι κουτοχορτο.Καταλαβαινουνε πως ενω δεν αναλαβες προσπαθεις απο τωρα να πλασαριστεις διπλα απο κυβερνητικους και πολιτειακους παραγοντες,αλλα δεν.Οσο για το λαο που σε στηριξε και δεν εχει να βγαλει το μηνα,ας ριξει μια ματια στα εισοδηματα σου και την ακινητη περιουσια που διαθετεις.Ολα αυτα ειναι απο το μισθο που επαιρνες στην ΑΝΚΟ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι