prwtoselida


       

Πτολεμαίδα: Tο  εκπαιδευτικό κέντρο Brainobrain σας προσκαλεί  στην προβολή ταινίας  για παιδιά που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

23 Νοεμβρίου 2023
12:00
Κανένα σχόλιο

Tο  εκπαιδευτικό κέντρο Brainobrain σας προσκαλεί  στην προβολή ταινίας  για παιδιά που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στο εκπαιδευτικό του κέντρο επί της οδού Β.Σοφίας 26 1Ος Όροφος.  Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή  να έχουμε κοντά μας τους μικρούς μας φίλους και να μοιραστούμε μαζί τους στιγμές διασκέδασης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι