kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο οχημάτων στο ύψος – περίπου – του αεροδρομίου στην Κοζάνη – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης (Φωτογραφία)

23 Νοεμβρίου 2023
13:52

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο οχημάτων στο ύψος – περίπου – του αεροδρομίου στην Κοζάνη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 23/11, λίγο μετά τις 11:45. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο άτομα ηλικίας 69 και 22 ετών (από χωριό των Σερβίων), τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και στη συνέχεια στο Μποδοσάκειο για περαιτέρω έλεγχο απεικονιστικό.

 

4 σχόλια

  • ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΛΟΥΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ!!!!ΑΙΣΧΟΣ…

  • Στο συγκεκριμένο σημείο είναι τα δικά μας Τέμπη, εκει έχουν τραυματιστεί και έχουν χάσει την ζωή τους παρα πολυ ανθρωποι.
    Φυσικά οι αρμόδιοι αντί να ασχοληθουν με το θέμα πετούν χαρταετο !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.