prwtoselida


       

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Κάθε φορά που βρέχει αυτή είναι η κατάσταση στη στοά στο Πολύκεντρο (Βίντεο)

23 Νοεμβρίου 2023
15:18

 

Κάθε φορά που βρέχει αυτή είναι η κατάσταση στη στοά στο Πολύκεντρο στην Πτολεμαΐδα.

 

8 σχόλια

  • Γκρέμισαν κάποτε τις παλιές στοές με την απίστευτη βρώμα και έφτιαξαν πάλι στοά. Αυτήν την αηδία, από την οποία κανείς δεν τολμάει να περάσει. Και τώρα μαθαίνω ότι θέλουν να κάνουν και την άλλη λαϊκή κλειστή. Σκοτάδι, δυσοσμία και παραβατικότητα. Κι ακόμα τους ψηφίζουμε αυτούς που σχεδίασαν όλα αυτά. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  • Ποιοι το έφτιαξαν και καμαρώνανε; Πως το παραδώσανε; Έχει καταντησει απο τοτε που φτιάχτηκε ερείπιο μη λειτουργικό. Ας αναλογιστούν οι ευθύνες οχι μονο παλαμάκια και μαμ!

  • Ο Δήμαρχος της καρδιάς μας του 80% έχει περάσει βράδυ από εκεί μέσα? Ναι η όχι ας μας πει την γνώμη Του.(ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΌΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ)

    • Αν δεν κανω λάθος, αυτο το εκτρωμα ειναι δημιουργημα καποιου άλλου που τον ψηφίσατε 2 φορες για δημαρχο και 1 ως αντιπεριφερειάρχη.
      12 χρόνια σε θεση ευθύνης, μπορειτε να μας πείτε τι έχει κάνει;

  • « Το προηγούμενο όνομα της πόλης ήταν Καϊλάρια (τα), και αποτελούνταν από μερικά χωριά. Η ονομασία Καϊλάρ (τούρκικα: Kayılar), σήμαινε “Λάσπες”.»Wikipedia (πηγή)
    Τι σας κάνει εντύπωση μπορείτε να μου πείτε;;

  • Αυτός που ψηφίζετε για αντιπεριφερειάρχη, το καλό παιδί της εκκλήσιας, έκανε ένα απολύτως διαλυμένο έργο και τώρα τι ζητάτε; τα ρέστα; ο δήμαρχος και η νέα δημοτική αρχή οφείλουν άμεσα να προχωρήσουν σε δημιουργία κλειστής αγοράς αλλά και να επισκευάσουν όλο αυτό το κτήριο. Οι εγκάθετοι της πόλης καλό είναι να κλειστούν και πάλι στις τρύπες τους.
    Ευχαριστώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι