kozan.gr: Πέρασαν οι 10 μέρες, όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Κοζάνης ότι θα διαρκέσουν, όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης (Bίντεο & Φωτογραφίες)

23 Νοεμβρίου 2023
15:32

Πέρασαν οι 10 μέρες, όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Κοζάνης ότι θα διαρκέσουν, όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης. Σημερινές (23/11) εικόνες από την εξέλιξη των εργασιών

11 σχόλια

  • Στις 10μερες δεν συμπεριλαμβανόταν τα ΣΚ,οι αργίες κάθε είδους,η κόπωση από την εκλογική διαδικασία και προπαντώς η θλίψη από μη επιτυχές αποτέλεσμα και η ολοκλήρωση των διότι η ανακοίνωση έγινε σε προεκλογική περίοδο
    Αβάσιμες λοιπόν οι τυχόν διαμαρτυριεε

  • Γιαυτό ο κόσμος τούς έστειλε σπίτια τούς για τα ψέματα και την αναξιοπιστία τους
    Και για το οτι 30 χρονιά δεν έκαναν ΤΊΠΟΤΑ

  • ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ…(ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΑΤΟΜΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ)!!!!!!!

  • Γιατί διαμαρτυρεστε τα εγκαίνια θα γίνουν από την νέα δημοτική αρχή οπότε θα καρπωθει ένα έργο επί τον ημερών της.

  • WC θα γινουν η θα πρεπει να παμε τα παιδια μας παλι στην πλατεια.Αν δε γινουν θα πρεπει ο νεος δημαρχος να τα φτιαξει.

  • κάτσε να πιάσουν και τα χιόνια κι ίσως με τα κόκκινα τα αβγά θα είναι όλα έτοιμα χεχεχε.. Αχ μπάρμπα Λάζου μ…

  • Τι κλαιγεστε παλι, σε ενα μηνα θα αναλαβει ο νεος δημαρχος και το επιτελειο του… ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!

    αχαχαχαχαχαχαχαχα

  • Ενώ ο νέος δήμαρχος θα το κάνει άμεσα.Καρτερατε έρχεται η 1/1/2024 να δούμε εκεί τι έργα θα φτιάξουν.Ολοι για την κουτάλα τρέχουν και δεν το πήρατε χαμπάρι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.