kozan.gr: Μετά την ανάδειξη του θέματος από αναγνώστη του kozan.gr, άμεση παρέμβαση του Δήμου Κοζάνης

25 Νοεμβρίου 2023
18:58

Μετά την ανάδειξη του θέματος από αναγνώστη του kozan.gr (κλικ εδώ), ο Δήμος Κοζάνης ανταποκρίθηκε άμεσα και κατασκεύασε ειδική εσοχή εκτός των ορίων του οδοστρώματος στον κεντρικό δρόμο των Μελισσίων για την τοποθέτηση του κάδου απορριμμάτων. Ήταν αναγκαίο για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

 

Η παρέμβαση του Δήμου Κοζάνης

Το πριν

6 σχόλια

  • Εγώ προτείνω να κλείσει η γραμμή του δημότη και όλα τα αιτήματα των πολιτών να γίνονται μεσω του Κοζάν από ότι φαίνεται η δημοσιοποίηση ενός προβλήματος δίνει ταχύτερα λύση για την αντιμετώπιση του παρά ένα τηλέφωνο στις αρμόδιες υπηρεσίες το βλέπουμε καθημερινά άλλωστε

  • Οταν δεν αποδίδονται ευθύνες, έτσι συμβαίνει… αδιαφορία, μέχρι να συμβεί κάτι…
    Ποιος είχε την ευθύνη που ο κάδος ήταν εκεί;…

  • Αν διαβάσετε το ποίημα του Κωστή Παλαμά “Γύριζε”, που όπως γράφεται στο ίντερνετ, είναι πολύ επίκαιρο, θα πάρετε την απάντηση σας. Όχι για τη λύση των προβλημάτων μας, δυστυχώς, αλλά για το πως κατάντησε η Ελλάδα και μάλιστα μια κατάντια η οποία ξεκίνησε πάρα πολλά χρόνια πριν και δυστυχώς, θα συνεχίζεται…… “ως το φεγγάρι”;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.