Με ιδιαίτερη επιτυχία, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, το βιβλίο του αείμνηστου Αντωνίου Κούση “Ενθυμίσεις των καλών και των τραγικών στιγμών στα Σούρμενα του Πόντου”

25 Νοεμβρίου 2023
23:37
Με ιδιαίτερη επιτυχία, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας , παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, το βιβλίο του αείμνηστου Αντωνίου Κούση – Ενθυμίσεις των καλών και των τραγικών στιγμών στα Σούρμενα του Πόντου.
👉 Το βιβλίο προλόγισε η βιβλιοθηκονόμος Ξένια Παπαδοπούλου, ενώ μίλησαν ο επιμελητής του βιβλίου, Ιωάννης Φ. Κούσης, συνταξιούχος Δικηγόρος και η Αφροδίτη Αντωνίου Κούση, συνταξιούχος παιδίατρος.
👉 Στην εκδήλωση – την οποία τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, Σεβαστοί Πατέρες της περιοχής από την Εκκλησία, ο Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς και εκπρόσωποι συλλόγων και αρχών- συμμετείχε και η χορωδία του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας.
👉 Εκ μέρους της οικογένειας του Αντώνιου Κούση, η κ. Αφροδίτη Κούση, προσέφερε στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαϊδας και στην αίθουσα βιβλιοθήκης και μνήμης , μια οικογενειακή ποντιακή φορεσιά (ζιπούνα) , η οποία χρονολογείται πριν από το 1916.
👉 Ο. Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την σημαντική αυτή δωρεά , την οποία ευχόμαστε να μιμηθούν και άλλοι.

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στον σύλλογο για την τεράστια δραστηριότητα που καταφέρνει εδώ και καιρό και δεν αναλωνεται μόνο σε χορούς αλλά και την ιστορία με καταγραφές παρουσιασεις σεμινάρια κ.λ.π
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.