kozan.gr: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο ορειβατών που έχασαν το προσανατολισμό τους κοντά στη θέση Γιούρτια προς το Καταφύγι Βελβεντού (Φωτογραφίες)

26 Νοεμβρίου 2023
00:57

 

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο ορειβατών που έχασαν, λίγο μετά τις 20:00 (του Σαββάτου), το προσανατολισμό τους κοντά στη θέση Γιούρτια,  προς το Καταφύγι Βελβεντού (διαβάστε εδώ τι έγραψε νωρίτερα το kozan.gr), καθώς λίγο μετά τις 00:45 (της Κυριακής) εντοπίστηκαν  από τις ομάδες διάσωσης. Για να τους προσεγγίσουν χρησιμοποιήθηκε το ερπυστριοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο κι από κει και μετά χρειάστηκαν περίπου 500 μέτρα πεζοπορίας.

kozan.gr

 

 

7 σχόλια

  • Είναι σπουδαίο νέο, τόσο που το καθιστά ικανό να μας χαροποιησει και συνάμα προβληματίσει. Δεν υπάρχει πιο γλυκιά ανακουφιστική στιγμή να γυρίζει πίσω σώος ο άνθρωπός σου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και όλους εκείνους που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να εντοπίσουν ορειβάτες. Ας είμαστε συνετοί στη στιγμή που επιλέγουμε να κάνουμε τα χόμπι μας. Εκτός αν ήταν εκεί από μέρες και δεν είχαν ενημερωθεί για τις καιρικές συνθήκες…Η ζωή είναι δώρο!

  • Δηλαδή αυτοί οι 2 είχαν σκοπό να κάνουν το γούστο τους και δεν είδαν δελτίο καιρού?
    Και έβαλαν ένα σωρό ανθρώπους να τους ψάχνουν μέσα στην θύελλα

  • Πρωτα η ζωη,αλλα το λογαριασμο ποιος τον πληρωνει;Αλλο απο αναγκη και αλλο απο χομπι.Αν υπηρχε σωστο κρατος θα τους εστελνε το λογαριασμο και τα εξοδα στο ΑΦΜ τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.