Ο Δημήτρης Τάτσινας, μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, απέσπασε το 1ο βραβείο στην Κατηγορία α΄ του 4ου Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού «Τάσος Παππάς»

27 Νοεμβρίου 2023
15:18

 

Το Δ.Σ του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, ο Πρόεδρος κ. Ζήσης Μάρας και ο Δ/ντής του Δημοτικού Ωδείου κ Γεώργιος Τζούκας, εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή Δημήτρη Τάτσινα, της τάξης Βιολιού της κας Αχιμπάλοβα Λουντμίλα για την συμμετοχή του στον 4ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό «Τάσος Παππάς» που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2023.

Ο Δημήτρης Τάτσινας απέσπασε το 1ο βραβείο στην Κατηγορία α΄.

Για μια ακόμη φορά μαθητές του Δ.Ω.Κ. αποσπούν διακρίσεις με τις συμμετοχές τους σε Μουσικούς Διαγωνισμούς. Νοιώθουμε περήφανοι κι ευχόμαστε στον Δημήτρη το ταλέντο και η μουσική ωριμότητα που τον διακρίνουν να συμβάλλουν στην εξέλιξη της μουσικής του πορείας κάνοντας μας περήφανους.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.