«Ένας άρρωστος, ένας ορφανός, και ένα πλουσιόπαιδο δίνουν μαθήματα ζωής στην Πτολεμαΐδα» (του Γιώργου Τριανταφύλλου)

27 Νοεμβρίου 2023
17:55
Κανένα σχόλιο

Έχετε σκεφτεί ποτέ, πώς θα μπορούσε η ζωή σας ανά πάσα στιγμή να αλλάξει;

Ότι οι άνθρωποι είμαστε τόσο βολεμένοι και αποστειρωμένοι που δεν έχουμε νιώσει τον πραγματικό αγώνα κάποιων;

Ότι υπάρχουνε πράγματα που μπορούν να ανατρέψουνε την ανθρώπινη και ατομική κοσμοθεωρία στο άψε-σβήσε;

Ε, ναι! Στους τρεις κόσμους όλα αυτά γίνονται, για αυτό και σας περιμένουμε στις 29 Νοέμβρη στο κτήριο του ΕΒΕ Κοζάνης, στον δεύτερο όροφο και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Πέτρος Τότης» για να παρουσιάσουμε το έργο μου, «Τρεις κόσμοι». Ένα έργο το οποίο μιλάει για την εποχή του covid, τις εφηβικές ανησυχίες, την ανάγκη για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, τα άτομα με διαφορετικότητα και την αυθάδεια των «ισχυρών»
Στην παρουσίαση του βιβλίου λοιπόν, που θα λάβει χώρα στην «Αίθουσα επιμελητηρίου Πέτρος Τόττης – Γούμερας 4» στην Πτολεμαΐδα, θα μιλήσουν οι: Αικατερίνη Κατσιάνα, Επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος εργοθεραπείας, ο Παύλος Ταγτεβερενίδης, φιλόλογος, διευθυντής του Μουσικού σχολείου Πτολεμαίδας και εννοείται ο Μιχάλης Μήγγος  πρόεδρος νομαρχιακής επιτροπής ΑΜΕΑ Κοζάνης.

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!

Την εκδήλωση διοργανώνουν : ο Δήμος Εορδαίας, οι εκδόσεις Παρέμβαση και το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαίδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.