Απονομή Διπλωμάτων Β’ Κύκλου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Προηγμένη Μηχανική Ενεργειακών Συστημάτων”, Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

28 Νοεμβρίου 2023
14:42
Κανένα σχόλιο

 

Το Σάββατο 25/11, στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης στη ΖΕΠ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση Απονομής Διπλωμάτων για τους απόφοιτους του Β’ Κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Προηγμένη Μηχανική Ενεργειακών Συστημάτων”, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η εμβάθυνση σε προηγμένες μεθόδους ανάλυσης, σχεδιασμού, βελτιστοποίησης και ελέγχου ενεργειακών συστημάτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίησή τους σε καινοτόμες, φιλικές προς το περιβάλλον ενεργειακές εφαρμογές, καθώς και τη συμβολή τους στη διάδοση αυτών.

Το Πρόγραμμα υποστηρίζεται από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP AG), σε συνεργασία με το ίδρυμα Μποδοσάκη. Στα πλαίσια της υποστήριξης, τα δίδακτρα επιστρέφονται στους φοιτητές με την αποφοίτησή τους.

Για τη διδασκαλία των μαθημάτων αξιοποιούνται μέθοδοι εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον ν.4957/2022.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://advens.uowm.gr.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.