Το νέο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. κ. Ειρηναίο, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φλώρινας

28 Νοεμβρίου 2023
15:03

 

Τον νέο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. κ. Ειρηναίο, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φλώρινας, Σωτήρης Βόσδου, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού καλωσόρισε τον Μητροπολίτη, του ευχήθηκε έτη πολλά, ευλογημένα και καρποφόρα και του πρόσφερε ένα συμβολικό δώρο.

Επίσης, τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε τη διαθεσιμότητά του για κάθε ζήτημα που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος.

Ο νέος Ποιμενάρχης συναντήθηκε, επίσης, και με υπαλλήλους της Π.Ε. Φλώρινας, στην αίθουσα «Τραϊανός Πετκάνης», οι οποίοι τον καλωσόρισαν και του ευχήθηκαν καλή Ποιμαντορία.

 

4 σχόλια

  • Δεν εννοεί να καταλάβει ότι μας τελείωσε. Απεγνωσμένες προσπάθειες ακόμα και τώρα που φεύγει να τραβήξει τα τελευταία φώτα δημοσιότητας, να στραγγιξει τις τελευταίες του στιγμές ως επικεφαλής. Δεν θα μας λείψει καθόλου. Κανένα όραμα, φοβητσιαρης, υπάκουος πολιτικά. Κανένα έργο δεν αφήνει πίσω του ώστε να τον θυμόμαστε. Στο καλο…..

  • Το πρωτόκολλο του σεβασμού και της ηθικής
    προτάσσει,οι πολιτικές τοπικές αρχές να
    Επισκεπτονται τον νέο Επισκοπο κι όχι το
    αντιθετο!
    Η δεύτερη επίσκεψη μπορεί να είναι επίσκεψη
    Επισκοπου σε πολιτικές και τοπικές αρχες!
    Θελει πολύ μυαλό, να εφαρμοστούν τα παραπανω;
    Αμμμμμ,θέλει!

  • προκύπτει από την ηθική και τον κώδικα
    σεβασμού και τιμής σε υψηλά πρόσωπα.
    υπάρχει και το άυλο πρωτόκολλο,αυτό του” καθώς πρεπει”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι