kozan.gr: Χ. Ζευκλής: “Λάβαμε από τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την προσωπική δέσμευση ότι ξεκινά άμεσα διαγωνισμός στελέχωσης με 10 θέσεις επικουρικών του νέου Τομέα ΕΚΑΒ Βοΐου (στο κτήριο του πρώην δημαρχείου Ασκίου)”

29 Νοεμβρίου 2023
07:23

Στις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα και συγκεκριμένα με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αναφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/11 κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου ο Δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής αποκαλύπτοντας μια σημαντική εξέλιξη σε ό,τι αφορά το πρώην Δημαρχείο Ασκίου το οποίο ήδη έχει παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ. Όπως σημείωσε: “Λάβαμε από τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την προσωπική δέσμευση ότι ξεκινά άμεσα διαγωνισμός στελέχωσης με 10 άτομα του Τομέα ΕΚΑΒ Βοΐου (στο κτήριο του πρώην δημαρχείου Ασκίου) μια εξέλιξη που κάνει άμεσα το Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) να δουλεύει μιας και εθελοντες του ΕΚΑΒ που στελεχώνουν το ΕΤΙΚ, του οποίου μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η προμήθεια του εξοπλισμού του περίπου 1 εκ ευρώ ο οποίος βρίσκεται ήδη στο κτήριο του πρώην Δημαρχείο Ασκίου. Έχω προτείνει στον Υπουργό να πάμε ένα βήμα πιο πέρα να το κανει Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δ. Μακεδονίας”. Να υπενθυμίσουμε πως αποστολή του ΕΤΙΚ είναι η εξασφάλιση και η προστασία της δημόσιας υγείας δια μέσω μίας ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ σε όλες τις καταστάσεις που απαιτούν παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής και νοσοκομειακής ανταπόκρισης.

kozan.gr

3 σχόλια

  • λάβατε δέσμευση από τον υπουργο;
    κάποιο ηλικιωμένο ζευγάρι θα βρεθεί
    στην περιοχή σου για να αγοράσει
    κάποιο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,όπως ακούσαμε στις ειδησεις!
    ηλικιωμένοι αγόρασαν ασθενοφόρο και έδωσαν 100.000 ευρώ
    σε νοσοκομεια!
    Ο πρωθυπουργός,δεν ντρεπεται;Ο υπουργός δεν ντρεπεται;
    ” δωρεάν λάβατε,τίποτα δε δώσατε στον ελληνικό λαό,
    μόνον προβλήματα τον γεμιζετε!
    προβλήματα που έχουν πάνω τους πάντα έναν κόκκινο φάρο,
    φάρο πόνου και εξαθλιωσης,πάντα αναμμένο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.