kozan.gr: Στην Περιφέρεια (διαχρονικά) “έριξε” τις ευθύνες ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής για τις καθυστερήσεις στην ανέγερση του νέου Kέντρου Υγείας Σιάτιστας: “Αν όλα πάνε καλά τα πράγματα (που δε μπορώ να το εγγυηθώ εγώ) θα περιμένετε μια ολοκλήρωση κατασκευής μέσα στο 2025” (Βίντεο)

29 Νοεμβρίου 2023
07:48

 

Μιλώντας στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου κι αναφερόμενος, μετά από σχετική ερώτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Καραμπατζιά, στις καθυστερήσεις στην ανέγερση του νέου Kέντρου Υγείας Σιάτιστας κι αν αυτό το θέμα τέθηκε στον Υπουργό Υγείας Μ. Χρυσοχοϊδη, ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής, αφού παρέθεσε το ιστορικό της υπόθεσης για το συγκεκριμένο έργο, κατέληξε στ’ ότι: “Αν όλα πάνε καλά τα πράγματα (που δε μπορώ να το εγγυηθώ εγώ) θα περιμένετε μια ολοκλήρωση κατασκευής μέσα στο 2025”. Δείτε την τοποθέτησή του

3 σχόλια

  • Γιατί τότε ρε Δήμαρχε δεν ανέλαβες να το κάνεις εσύ σαν Δήμος και περιμένεις να στο κάνουν άλλοι αφού πληρώνεται από το ΕΣΠΑ αν δεν κάνω λάθος; Και μην μας πεις ότι δεν έχεις προσωπικό γιατί με τόσους μηχανικούς που έχεις στο Δήμο (μόνιμοι, συμβασιούχοι, ειδικοί σύμβουλοι-συνεργάτες) έπρεπε να μπορείς να αναλάβεις τη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο!

  • Ερώτηση προς τον δήμαρχο: τι συνδέει το ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Κοζάνης στο βοϊο με το ιατρείο της συζηγου του πρώην διευθυντή κ. Γιασσα στην Σιάτιστα ;
    Όχι την μπάλα στην εξέδρα! Για να δούμε, θυμάται την “υπόγεια” συμφωνία;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι