kozan.gr: Ο ευχαριστήριος δείπνος του Γ. Αμανατίδη στα μέλη του συνδυασμού του από την Π.Ε. Κοζάνης – Ποιοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 1/12 στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαίδα (Φωτογραφίες)

1 Δεκεμβρίου 2023
23:00

Δείπνο σε εκλεγμένους και μη του συνδυασμού του από την Π.Ε. Κοζάνης παρέθεσε το βράδυ της Παρασκευής 1/12, στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαίδα,  ο νέος Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης με βασικό σκοπό να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην πρόσφατη νικηφόρα εκλογική μάχη.

 

 

23 σχόλια

  • Κατι αναλογο θα κανει κι ο απερχόμενος με καφε της παρηγοριας, με πιστη στις ανθρωπινες αξιες και χορηγό το γνωστό κλάστερ

    • χαχαχα αδικείσαι. Πτυχίο ψυχολογίας γρήγορα. Και για να σου λύσω την απορία οι φωτο τραβήχτηκαν την ώρα που μίλαγε ο Περιφερειάρχης. Από σεβασμό υπήρχε ησυχία και προσήλωση στα λεγόμενα.Άντε καλημέρα.

  • Ζευκλης, Στέργιου, Πλακεντίας, κοκαλιάρης , ανοίξτε τα μάτια σας. Οι υποψήφιοι σας είναι το δεξί σας χέρι, κ όχι μόνο αυτοί που βγήκαν….

  • Άντε να τελειώνουν τα γιορτάσια ν αρχίσει η δουλειά μπας και δούμε καμία επένδυση να ρχεται στην περιοχή που ρημάζει μέρα με τη μέρα.

  • Άντε να ξεκινήσουν,ας ετοιμάσει κανένα πρόγραμμα να το μοιράσει σωστά από 10000 σε όλη την αγορά όχι 40000 σε λίγους περιμένουμε να το δούμε να αποκατασταθεί η αδικία με τον COVID.

    Το υποσχέθηκαν προεκλογικά.

  • Κασαπιδη βλέπεις να μαθαινεις ουτε καφε δεν ηπιες εσυ κατα κοινη ομολογία. την επομενη των εκλογων πανω στο αλογο ηρθε η ωρα να κατέβεις και ξερεις τι εφταιξε αυτο που βλεπεις ετσι αγκαλιαζουν τους ανθρώπους που εκαναν κόπο.

  • Ο επικεφαλης του προεκλογικου αγωνα που ειναι ?;?;Ο Αλεκος?;?ειχαν δλειες?;!;?Οχι ρε κοροιδα ηταν στην συναντηση για την ‘καλη παρεα’!!!!ΠΧ ετσι εκανε και ο υπουργος μας κατα το καλοκαιρι π!!Βλεπεις Παπανικο πως τα φερνει ο καιρος ?;?;VIP στο Σταθη ,στα παρακατιανα στον Αμανατιδη….?;!;:!!….

  • Πολύ σωστή κίνηση από τον νέο Περιφερειάρχη. Είναι το ελάχιστο που έπρεπε να κάνει για να τιμήσει όσους συνεργάστηκε. Μια ομάδα είναι δύσκολο να την δημιουργήσεις και πολύ πιο δύσκολο να την συντηρήσεις. Μπράβο George.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.