Λαμπρά τα εγκαίνια του Διαγνωστικού Κέντρου «Ιπποκράτης» στην Αιανή (Φωτογραφίες)

4 Δεκεμβρίου 2023
12:09
Κανένα σχόλιο

 

Το νέο του υποκατάστημα στην Αιανή Κοζάνης εγκαινίασε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου το Διαγνωστικό Κέντρο «Ιπποκράτης». Πρόκειται για ένα νέο μικροβιολογικό εργαστήριο, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει και να εξυπηρετήσει μια σειρά αιματολογικών εξετάσεων και υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αιανής.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της γύρω περιοχής, φορείς και Σύλλογοι της Αιανής, μέλη της Διοίκησης και προσωπικό του «Ιπποκράτη». Η τελετή των εγκαινίων συνοδεύτηκε με ρίψη πυροτεχνημάτων και ακολούθησε συναυλία με το συγκρότημα «Χίλιες Φωνές».

Στον «Ιπποκράτη Αιανής» μπορούν να διενεργηθούν σειρά αιματολογικών εξετάσεων, όπως προληπτικός έλεγχος Check Up, μικροβιολογικές εξετάσεις, ορμονολογικές εξετάσεις, αιματολογικές εξετάσεις, ανοσολογικές εξετάσεις και βιοχημικές εξετάσεις.

Δηλώσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του «Ιπποκράτη Κοζάνης» Λευτέρης Ιωαννίδης δήλωσε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί σήμερα εγκαινιάζουμε το νέο μας μικροβιολογικό εργαστήριο στην Αιανή, τον «Ιπποκράτη Αιανής». Ερχόμαστε στην περιοχή αυτή με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό και κάνουμε αυτό το βήμα για να αγκαλιάσουμε την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής και να καλύψουμε τις ανάγκες της. Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε να κάνει το ίδιο και η κοινωνία της Αιανής και της περιοχής και να αγκαλιάσει με την σειρά της το νέο μας εγχείρημα.

Εδώ και 20 χρόνια ο «Ιπποκράτης Κοζάνης» προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και θα κάνει το ίδιο και για τους κατοίκους της Αιανής και των χωριών γύρω από αυτή, που έχουν την δυσκολία της μετακίνησης λόγω της απόστασης από την Κοζάνη. Πιστεύουμε πως οι άνθρωποι και των μεγαλύτερων ηλικιών έχουν αυτή την ανάγκη και είμαστε εδώ να την ικανοποιήσουμε.

Το ανθρώπινο δυναμικό του «Ιπποκράτη» είναι υψηλού επιπέδου με άρτια εκπαίδευση και επαγγελματισμό και μπορεί να το εγγυηθεί».

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του «Ιπποκράτη» Ελευθερία Τραγουλιά δήλωσε:

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο νέο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του «Ιπποκράτη» στην Αιανή που απευθύνεται στην ευρύτερη περιοχή. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε εδώ είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές της Κοζάνης και θέλαμε να διευκολύνουμε τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που είτε δεν μπορούν να μετακινηθούν είτε είναι μόνοι τους να είμαστε εμείς όσο πιο κοντά τους γίνεται. Εδώ μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εξετάσεις από το απλό τσεκ-απ και γενική αίματος μέχρι όλη την γκάμα των βιοχημικών εξετάσεων».

Πληροφορίες

Ο  «Ιπποκράτης Αιανής» βρίσκεται στην είσοδο της Αιανής από Κοζάνη σε ένα ισόγειο κτίριο με πρόσβαση ΑμεΑ και περιλαμβάνει αίθουσα λήψης δειγμάτων, γραφείο ιατρού, παρασκευαστήριο και διάφορους βοηθητικούς χώρους.

Το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με τον «Ιπποκράτη Αιανής» στο τηλέφωνο 2461308167 και με email στο [email protected]

Γραφείο Τύπου

Διαγνωστικό Κέντρο  ‘Ιπποκράτης Κοζάνης Α.Ε.’

Φιλίππου Β΄ 1 Κοζάνη

Τηλ 2461054400

[email protected]

www.ippokratiskoz.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.