Το 1ο Νηπιαγωγείο Μουρικίου κατασκευάζει Χριστουγεννιάτικα Στολίδια από συσκευασίες για το “Πολικό Express 7

4 Δεκεμβρίου 2023
12:38
Κανένα σχόλιο
“H ΕΟΑΝ διοργανώνει δράσεις Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2023) για τις ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ και την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων συσκευασίας.
Στο διάστημα μεταξύ 18-26 Νοεμβρίου 2023 διεξάχθηκαν πανελλαδικά 117 δράσεις, οι περισσότερες από ποτέ! Σε αυτές συμμετέχει και το 1ο Νηπιαγωγείο Μουρικίου της περιοχής μας. Κατασκεύασε σε συνεργασία με οικολόγο – περιβαλλοντολόγο χριστουγεννιάτικα στολίδια από συσκευασίες. Οι μαθητές ευαισθητοποιήθηκαν για το περιβάλλον και τον πλανήτη τους, ενώ τα δημιουργήματα τους θα παραμείνουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους για να είναι διαθέσιμα στο κοινό στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνουν κάθε χρόνο το “Πολικό Express”. Φέτος θα είναι το “Πολικό Express 7” και δε σταματά εδώ…….ΜΥΣΤΗΡΙΟ θα εξιτάρει μικρούς και μεγάλους που θα πρέπει να το λύσουν για να φτάσουν στο σπίτι του Άγιου Βασίλη! Σας περιμένουμε το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00μμ.
Πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο (χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο) για να δείτε τα δημιουργήματα των μαθητών από συσκευασίες:

https://view.genial.ly/656b70e85d26cd001451a926/interactive-content-recyclable-christmas-ornaments

Καλές Γιορτές σε όλους – Οι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Μουρικίου”. 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.